- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz Brett001 #20098 üzenetére
A viharköpenyes vonal majd a következő végigjátszásban lesz ha egyszer odajutok Kevés időm van játszani, néha el is felejtem, hogy hol tartottam, mit akartam csinálni, aztán kóborlás közben betévedtem a viharköpenyeshez azok meg már előhúzták a kardjukat, akkor kaptam észbe, itt valami nem stimmel. Most jut eszembe a békítő tárgyalásra (viharköpenyes - birodalmiak) is kiváncsi lettem volna semlegesként.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Doze
aktív tag
válasz Brett001 #20098 üzenetére
Gondolom jobb kártyákat is le lehet akasztani az ilyen grafikai moddingal... már az Oblival is játszották ezeket. . de ennek fejében még 4 év múlva sem lesz ronda cucc. De ha csak a sima játék grafikát nézzük neked ki maxolva a beállításokat akkor viszi 55-60 Fps-el?
Most nagy gépösszerakásban vagyok azért kérdem, nem vagyok egy nagy gémer, de van 1-2 név amiért jobb VGA-t pattintok a gépbe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
- MSI MPG A650GF 650W Gold Moduláris Tápegység
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest