- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz Freeman007 #20094 üzenetére
Én is azt mondom, mint Kódos...ha belekezdtél is, hagy el, nem lesz gond belőle ha nem csinálod végig a birodalmi szálat. A gond akkor lenne, ha meggondoltad volna magad és mindenáron a viharköpenyes szálat akarnád csinálni, mert azt tényleg nem lehet csak régi mentéshez visszatéréssel megoldani. Mondjuk a teljes semlegességnek már lőttek, de nem fog neked esni csak úgy egy viharköpenyes ha találkozol vele az úton...de azért viharköpenyes táborba ne menj be. Igaz, ha egyik oldalt sem választod, a viharköpenyes tábor őrei akkor is felszólitanak, hogy menj innen ez nem a te dogod, szóval akkor sem érdemes óberkodni velük.
Doze Nos mint az aláfirkantásomban látod nekem 250X van és grafikai modok nélkül szépen megy 45-55 fps-el. Tökéletesen, fluid játszható. Más kérdés ha grafikailag modolod, vagy ENB-vel futtatod. Persze többféle ENB beállítás verziót lehet találni a nexuson, vannak egész performance barát ENB modok is. De legszebbbek pl. RealVision a 250X-emet, de még az erősebb kareszokat is megfogják. Nekem a RealVision Performance beállítással 25-30 Fps-re leviszi. De még ez sem játszhatatlan. Viszont a fű meg a növényzet mennyiséget növelő modok az én kártyámat megölik, (pl Flora Overhaul) attól tartok a tiédet is, persze a VRAM is számit.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Y720-15ISH Desktop (Ideacentre) Type MT 90H2 Gamer első tulajdonostól
- IPHONE 11 PRO MAX 64GB FÜGGETLEN
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest