Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz freelanced #9130 üzenetére

    Én azt javaslom, hogy indítsd el a játékot, egyszer olvasd el az összes karakterlapot és bökd azt, amivel első megérzésre a legjobban tudsz azonosulni. Utána pedig mindig válaszd azt a fegyvernemet, amiről menet közben úgy érzed, hogy a legjobban öltözteti a karakteredet az adott szituációban. Aztán csinálj végig mindent úgy, ahogy te is csinálnád, ha holnap Skyrim-ben ébrednél fel.

    Nekem ez volt az első TES játékom és úgy általában sincs a hátam mögött sok RPG (csak a Dragon Age és Mass Effect szériák), szóval én is gondolkodtam úgy 5 percen át, hogy vajon mit válasszak és kicsit bizonytalan voltam az elején, hogy mihez kezdjek.

    Végül azért választottam az Imperial-t, mert úgy éreztem azzal tudok legjobban azonosulni a leírása alapján.
    Az ilyen játékokat úgy szoktam játszani, hogy magamból építhessem fel a karaktert. Szóval a karakter is úgy döntsön, mint ha én állnék ott abban a szerepben és nekem hullott volna az ölembe a feladat, hogy megmentsem a galaxist, megöljem a sárkányokat, stb.

    Menet közben pedig egyszerűen így alakult, hogy úgy éreztem egy kétkezes kard passzol itt hozzám legjobban. Megtanultam minden varázslatot, néha használtam is párat (olyan szituációban ahol számomra épp nem is lett volna más megoldás) és spoiler miatt nem mondom el miket csináltam, ami eredetileg varázslónak való a játékban, de összességében inkább voltam kardforgató.

    Normál fokozaton nem nehéz végigjátszani akkor sem, ha nem azon izgulsz, hogy minden skilt kimaxolj és megszerezz minden bónuszt, hanem élvezed a játékot, követed a kedvedet még ha az nem is mindig a legjobb megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák