Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Lenne pár kérdésem. :)

    1. SE verzióhoz az 1.3b a legfrissebb patch? Anno beállítottam ezt a verziót update-re, azóta viszont frissült vagy 3x a Steam szoftvere, most nem találom ezt az opciót, csak hogy minden update-et telepítsen, ha van. Külön választható lista nincs.

    2. Hol/hogyan tudom eladni a nagy értékű tárgyaimat? 1-2-3000 arany értékűekre gondolok. Átlagban 500-750-1100 aranya van a kereskedőknek, és ha nem vásárolok (már pedig nem mindig kellenek cuccok vagy éppen nem onnan), akkor nem lesz több pénze az eladónak. Viszont mint minden jó RPG játékos, én is kleptomániás vagyok, értsd E billentyű után R, ha nagyon sietek akció közben és nem akarok utólag fosztogatni. :D

    3. Az lehet, hogy tárgyak védelmi értéke változik? Pl. csináltam magamnak Studded Armort, aminek az armor értéke volt 100-as, majd valami miatt egy darabig már csak 70 körüli, majd mikor ismét növeltem egy Perk-öt a kovácsolásnál, felugrott egyből 130-ra. Ez valami bug vagy mi miatt csökkenhetett?

    4. A fő szálat most pihentetem már egy ideje, próbálom a legkülönfélébb küldetéseket összeszedni, illetve a főbb nagyobbakat kivégezni. Viszont egyre sűrűbbek a sárkánytámadások, Riverwoodba és Solitude-ba folyton este/éjszaka érkezem ha a fast travelt választom és ilyenkor bizony bosszantó, hogy az üzleteléssel várni kell és közben még támadnak is. Szerintem még az eddigi játékok alatt nem kellett ennyi sárkánnyal megküzdenem.

    5. Arvon(?) és Adrienne(?) a 2 kovács meghalt, előző sárkány, utóbbi vámpír miatt. Így viszont kiesett 2 kereskedőm is. Ha konzolból megkeresem és feltámasztom őket, fogják folytatni a tevékenységüket? Fogok tudni vásárolni tőlük továbbra is vagy eladni nekik cuccokat?

    6. Az Alchmey Lab-ban 3 összetevőből lehet főzetet készíteni, egy wikia cikk szerint elég 2 is (viszont sok tétel nincsen benne)? Van ehhez valami "receptkönyv"? Néha vicces főzeteket készítek, de kellene sok healing potion, mert az fogy a legjobban. Azt tudjuk mik a hozzávalók ezekhez?

    7. Kipróbáltam pár tekercset, soknak a hatása érinti a kísérőmet is vagy az aktuális partneremet a küldetések alatt. Emiatt már megtámadtak különféle őrök. Ezt nem lehet valahogy csak az ellenfélre "állítani"?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák