- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz atidzsiforc #1901 üzenetére
Nem, azokat lekaszabolom.
-
Huma
addikt
válasz lumpen_stex #1867 üzenetére
Program esetében nem legális a letöltés. Film és zene esetében viszont tényleg legális.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Inv1sus
addikt
Fxaa injektornak több csomagja van + lehet állítgatni. A szaturáltságot túl nagyra tették, azt érdemes levenni, sharpen-eket meg lenullázni (a játék alapból használ sharpent, amit én kissé ökörségnek, ill csalásnak tartok.)
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
tag
Hóesésben, éjfélkor farkasokkal és vámpírokkal körbevéve, a színpompás sarki fényt figyelve..kedvem lenne szabadságot kivenni, hogy tudjak még e játékban barangolni
Nagyon szép lett a sarki fényes éjszaka.. és pedig csak közepes graf-on játszok.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
torma1981
veterán
Én 16-os szintű vagyok de egy darab sárkánnyal sem találkoztam .
-
Ilsyde
őstag
Jól jonne már egy mod ami az i'm sworn to carry your burdens mondatot lecserélné valami rovidebbre, vagy teljesen elhalkítaná
-
félisten
-
Ilsyde
őstag
válasz torma1981 #1920 üzenetére
Alacsony szinten sem nehéz oket kinyírni. Fújnak valami elementális jóságot ami elol elfutsz aztán repkednek egyet a kovetkezo támadás elott. Tehát van idod gyógyulni vagy fedezéket keresni.
Ahogy Plazmacucci is írta, nem érdemes hanyagolni a foszálat. Én rengeteg mellékkuldetést csinálok de kozben beiktatok egy-egy fokuldit is hogy kapjak olyan dolgokat amiket másképpen nem lehet.
-
-
Huma
addikt
Na megszereztem Azura csillagát. Meg valami fekete lélekkövet is.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
imibogyo
veterán
Én amúgy valamit nagyon rosszul csinálok. Szerintem nagyon keveseket sebzek és nagyon gyorsan fogy az életerőm, ami amúgy 175-ön van én magam pedig lvl 11-es vagyok.
A kardfogú tigriskék többször is lerendeztek, a trollokról már nem is beszélve. Van egy hely ahol kettőbe futsz bele, akik épp egy marha nagy fickót élesztenek föl. Na azok egy perc alatt lerendeztek.
De amúgy is elég gyorsan halok legtöbbször, például sárkányok által. Pedig próbálok fedezékből harcolni.
Ez azért fura nekem mert Oblit többször is kivittem mindig ugyanazzal a karakterrel (Khajit), de soha nem volt gondom. Most pedig úgy halok, mint ha ez lenne a játékban a fő cél.
-
Enton
addikt
Amugy honnan lehet megállípítani, mik a fő és mik a mellékküldetések?
Mert az oké hogy dragonszörcs-ben a varázsló elköld egy sárkánytábláért, az valószínűleg főküldi, meg ad valami sót amit el kell vinni valahova, na az mellékküldi.
De ugy alapvetően nincs valahol kiírva, vagy bármi hogy melyik milyen?
Vagy ezek lennének a quest menü alatt, mert ott még sokat nem barangoltam, inkább csak az inventoriban meg a szintépősmenüben."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
maszi99
őstag
válasz atidzsiforc #1911 üzenetére
Én legalább őszinte vagyok, és nem kábítok senkit, ha valami nem megy akkor bevallom.
Ha pedig valami jól megy akkor segítek, lassan már meg fogják kérdőjelezni a játékom eredetiségét is (jó, mondjuk ez túlzásba vittem)
Nem hinném, hogy szégyen lenne, ha valaki bevallja, hogy nem igazán megy neki.
Szerencsére azért nagyrészt jóindulatúak a fórumtársak, és megértőek szerencsére, és tényleg kaptam használható tippeket is, amivel már azért el tudok boldogulni, ha lassan is.
Most, hogy már kapisgálom a játék menetét kezd egyre jobban bejönni.
Ha nyelvtudásom nem is, de rutinom azért van annyi, hogy segítséggel boldoguljakhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Enton
addikt
válasz Mukorka #1935 üzenetére
Mostmár gondolom igazam volt és ott a menüben benne lesznek, de aki eddig csak gyönyörködött a tájban és csinálta azt amit mondtak neki, mint én is, még nem járt a quest menüben.
De mostmár köv indításnál átnyálazom."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Beerwolf
senior tag
Esetleg SPOILER:
Azura's Star-ra gondoltam, kétféleképpen lehet megjavítani.
1. Visszaviszed fel a hegyre a papnőhöz, ekkor lesz sima (Oblivionban lévőhöz hasonló) Azura's Star-od, ami bármilyen lelket tud tárolni, kivéve humanoidokét.2. Visszaviszed az elf-hez a fogadóba, és ő Black Star-t csinál belőle, ami csak humanoidok lelkét tudja tárolni.
-
maszi99
őstag
válasz kulfoldi #1877 üzenetére
Tökéletesen igazad van, csak a felirat lesz orosz
Akkor most pontosítok 1 fokkal jobb lett, lecseréltem a fost a sz@rr@
Amit mondjuk angolul tudtam az nem megy oroszba, és fordítva, ha sűrűn cserélgetem a nyelvi csomagokat, és újraveszem az aktuális beszélgetést akkor összejön 1 alapfokú egyveleg. (ha jól belegondolok még megy is a dolog, és ez nem vicc).
Csak annyira körülményes így a játék, hogy az életben se végzek, és a kedvem is elmegy, no meg 1 halom más játék is van nálam a porondon
A másik meg, hogy nem igazán jellemző rám a "kérdezgetősdi", de most ez van, és én szorulok segítségre.
Direkt emeltem ki a kérdezgetősdi szócskát, mert kemény élcet éreztem az első mondatodban, de remélem tévedtem
Azért kaptam olyan tippet is ami szerint tényleg át tudtam billenni a holtponton, és így már tényleg kezd egyre élvezetesebbé válni a játék
Remélem nem értesz félre, de nekem ez a vonal körülményes, és másra is szeretnék szánni időt, csak itt fogok többet előfordulni, mert ami megy ott nem kérdezgetekhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Régóta követem már a The Elder Scrolls sorozatot, így a skyrim-ot is elkezdtem játszani. Valamelyikőtök nem használ esetleg olyan modot, vagy ini fájlt ami lebutítja kicsit a grafikát? Az obli remekül futott a gépemen de ez sajnos már nem, pedig nagyon jónak tűnik ez is.
Köszi
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
őstag
-
Inv1sus
addikt
válasz don pardon #1939 üzenetére
Én is keresgéltem ilyesmit de nem nagyon találtam, mindenhol arról irkálnak, hogyan lehet javítani a grafikán, de arról nem írnak, hogyan lehet FPS-t növelni hatásosan.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
kulfoldi
aktív tag
válasz maszi99 #1938 üzenetére
Dehogyis, felolem kerdezgethetsz, ha tudok akkor en is fogok termeszetesen valaszolni. Ami nekem fura volt, es amivel nem akartalak megserteni, csak nem ertettem, hogy azt irtad visszabb, hogy oroszul jobban tudsz mint angolul, de ugy meg nem akarod mert nincs olyan feelingje, szoval nem ertettem, hogy az miert jobb feeling ha igy viszont meg szinte mindent meg kell kerdezned, foleg ugy hogy az orosz csak a feliratot irja at. De akkor ezek szerint inkabb az van, hogy angol se igazan, meg orosz se igazan. Hat az ugy nem egyszeru, mindenesetre ne add fel mert megeri ez a jatek nagyon. Raadasul az ilyen jatekok, ha elegge belemelyulsz eleg jo nyelvtudashoz tudnak segiteni. En angolt sose tanultam igazan (meg ha tanitottak is par evet) de a jatekok annyira felhoztak, hogy peldaul itthon ugy vezettem egy ceget, hogy a fonokeim kulfoldiek voltak es telelfonon pofaztam veluk gond nelkul. Szoval erdemes foglalkozni vele, sokat lehet fejlodni megfelelo jatekokkal.
-
Beerwolf
senior tag
válasz KonzolKartel #1942 üzenetére
Sztem a black, mert alapból a Black Soul Gem nagyon ritka, viszont a "bele való" lélek igen gyakori, továbbá töltése Grand Soul Gem-vel egyezik meg, amibe való lélek ritka (és a lélek gazdája pedig erős. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest