Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• granini

őstag

válasz sony309 #29171 üzenetére

Hát ez very magabiztos.. :D

What I expect :
    - ne rontsanak el semmit ami ma (még) működik
    - ne crasheljen a game
    - legyen +2 új legendás pálya a normális main mission-ok közül
    - legyen valami menő, értelmes, a játék koncepciójába beillő Apparel event.
    - legyen végre variálható a kaszton belüli skill, mert sztem mindenki azt várja hogy mikor lehet végre gunnerrel spotter lézer pointert használni :K

Mi ne legyen:
    - hetvennyolcadik nyomorék manhunt..
    - Countdown pályán játszhatatlan nehézségű final mission...
    - meg olyan game mód amihez már megint 8-an kellünk (nem játssza már összesen 8 ember szóval lécci.. :DDD )
    - ne legyenek olyan újabb brandek, szettek meg fegyverek amiknek semmi gyakorlati haszna, meg amiket életszerűtlen használni a játékban (*)..
    - ne legyen kitolva az expertise szint 20 helyett 30-ra mert olcsó szar ötlettelen aljas fogás..

(*) pl senki nem áll neki 12 különböző mobot pisztollyal megjelölni hogy aztán nagyobb sebzése legyen.. nincs 12 mob. macerás. mire bejelölöm annyi erővel egy DPS buildben simán meg is ölhetem őket..

(**) meg ne tegyünk már támadó talentet olyan brandre aminek defenziv (pl armor) az istenverte szettbónusza.. meg nem kell olyan brand aminek skill tier, meg weapon handling meg fáramászás a 3 bónusza mert teljesen értelmetlen.. na ezekbe pont nulla development órát kell tenni kedves Ubisoft.

Szerintem ez nem nagy elvárás szóval ha ezt meglépik akkor szivesen tolok ebbe a játékba újabb 500 órát na.. most írtam konstruktívat is szóval nem mondhatjátok hogy nettó panasz :R

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák