Hirdetés

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoo123

    senior tag

    válasz Arpee78 #22546 üzenetére

    "A-s autók közül a Murcielago-nak van a legrosszabb gyorsulása magasabb sebességnél, másrészt a legjobb irányíthatósága is(4 kerékmeghajtású). Ez az autó lassú pályán, kevésbé tapasztalt vezetőknek lehet optimális."

    Murcilago Tantaluson killing spree :D ,nekem ezzel sikerült a legjobb időt menni (5"46'21), egyszerűen befekszik a kanyarokba és 70-90 MPH-val lehet vele menni 2-esben, lehet gyilkolni: kanyar előtt gázelvétel majd teljes gázra csikorgó kerekekkel befordul a kanyarokba, +adrenalin kombo, egyszóval kedvenc auto.
    Szigetkörhöz is ideális :D

    "A Saleen éppen az ellentéte, annak jó vezető kell, de a pályára is "speciális" igényei vannak, a nagyon íves kanyarokat és a hepehupás utat nem szereti, de ha a feltételek teljesülnek ezzel lehet a legjobb időt produkálni a gyorsulása miatt."

    Bizony, a Saleen, nagyon erős, nagyon gyors, és -manuális kuplunggal- kegyetlenül gyorsul, 0-100: 2,33sec, 0-200: 5-6 sec, 0-300: 11-12 sec :D
    Viszont a fék az már nem a legjobb, azonkívül nagy sebességnél rendkívül instabil: hepehupás úton fel is repül :Y egyszóval ezt az autót tisztelni kell!
    De ha valaki megtanulja profi módon vezetni, többet ki se akar szállni belőle, mert az "élmény" leírhatatlan: Nézd ott egy csíra meg akar előzni, kövér gáz, és már csak távolodó emlék. :D
    Mazohisták megpróbálhatják vele a Tantalust! :DD

    [ Szerkesztve ]

    ''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Új hozzászólás Aktív témák