Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bolic

    őstag

    válasz Laca19 (a) #2166 üzenetére

    Helyedben megtisztítanám a hűtőt vagy másik új hűtőre cserélnem. Kit érdekel manapság a videókártyának hosszú gari? Vásároltam rövidebb garis kártyát, pl. 4870 X2-t, az volt a 3 hónapos gari szürkeimportból. Volt csere, mert az rövid idő alatt megdöglött és csíkozott a kép, BIOS-ban is. Nemrég tisztítottam meg monstrum kártyát újrapásztázással, 57 foknál többet nem mutat terheléskor, pl. FurMark.

    Van egy hasonló kellemetlen sztorim, réges-régen nVidia MX400 ventije gyanúsan lassabban forog, "Mistral"-nak küldtem vissza és elhajtották p*csába, hogy ez a ventije rendben van. Megint beállt a venti és vissza a szervízbe, akkor végre lecseréltek új hűtőre. Van egy tanulságom és egy közmondásom: "Ismerd önmagad!". :DDD

    Vajon most is árulnak 8000GT-et kb. 80 ezer Ft áron? Mindig amortizált áron visszavásárolható, ha egyéb elérhetetlen okokból, pl. nincs raktáron vagy már nem gyártották ezt-azt. Az informatikában mindig fejlődnek az alkatrészek, az árak alakulása is változnak. Persze természetesen az felháborító, ha nem adnak vissza teljes körítésekkel/tartozékokkal. Az súlyos hiba.

    Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Új hozzászólás Aktív témák