Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    válasz bolic #1179 üzenetére

    Hát én elég régen járok az Ipon-ba, de ilyet még nem tapasztaltam. A kezdetek kezdetétől mindenki szivéjes volt velem, és a garanciális ügyeimet is korrektül kezelték.
    Szerintem max. arról lehet szó, hogy a karácsonyi hajrában nincs annyi idejük 1-1 ügyfélre.
    Ma délután a kapuig kiért a sor.
    Gondolom annak, aki járt már a boltnál, ez sok mindent elárul.

    Ezek után én nem is csodálkozok, ha az árukiadóknak, nem marad több idejük/energiájuk, hisz a karácsonyi roham lassan harmadik hete tart. Szerintem te is elfáradnál és nem lenne kedved semmihez, ha három hete 10-20 ig ugrálnál a melóban megállás nélkül.

    Viszont örülök, hogy találtál olyan modult, amit kerestél, főleg, hogy a boltnak volt raktárkészleten, mivel ez manapság egyre ritkább.

    Ami viszont a választást illeti.
    Igazság szerint, én elég jártasnak mondhatom magam az informatikában, és van némi elektrotechnikai képesítésem is. Így nem jelent gondot eldönteni, hogy mi mivel kompatibilis, még akkor is, ha csak a gyártó cég online support-ja áll is rendelkezésemre, mert a modul képe csak illusztráció, vagy neagy isten hibás a leírása. Az pedig, hogy az ipon egy online bolt, nálam azt jelenti, hogy a neten rendelem meg a terméket, a boltba pedig csak átvenni megyek.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák