Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz dreko #92269 üzenetére

    Azt akarod mondani, hogy ha most 2018.02 hóban meghosszabbítom velük a szerződést, de készüléket nem vásárolok vele, akkor max 1 éves, azaz 2019.02. hóban lejáró hűséget köthetnek velem, ami rövidebb lesz mint a jelenlegi 2019.08 hóban lejáró hűség?

    Jogszabályi szövegből kiindulva ez logikusnak tűnik, de gazdasági tartalmát tekintve, kicsit furcsa, mert most alá van írva 2019.05 hóig a hűség. Miért engednék ezt megrövidíteni?

    Mellesleg megnéztem a jelenlegi csomag részeit és a Netmania S 2794,-Ft/hó belőle.
    Online ügyintéző oldaluk, 50 Mbites netet ennél drágábban 3600,-Ft környékén kínálja, de én nem igazán akarnék többet fizetni a mostaninál.

    Az fáj, hogy képesek voltak 10 Mbites netet 2794,-Ft-ért elsózni 2017-ben 2 évre. (Nyilván Muter is kellett hozzá aki aláírta velük...).

    Arra van esély szerintetek, hogy csak a netet lecserélem a mostani 50 Mbites alapcsomagra, de a 2794,-Ft-os dj változatlan marad. Én max azzal tudnám zsarolni őket, hogy más szolgáltató ha sávszélt emel, akkor azt automatikusan és ingyen biztosítja a régi ügyfeleknek is. Ha Tkom eszt most nem hajlandó megtenni, akkor renben, de számítsanak rá, hogy a jelenlegi 2019.05 havi hűség lejáratakor átcuccolunk UPC-hez? UPC-nél a szolgáltatóváltással való fenyegetés be szokott válni. UPC telefonos ügyfélszolgálat ilyenkor szinte mindig ad jobb árat, lehet velük alkudozni. Telekom milyen e szempontból?

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák