Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz prisz #70823 üzenetére

    Sikerült megragadnod a mondandóm lényegét, egyébként igen: egy primer telekommunikációs szolgáltatónál így hívják azokat a szolgáltatásokat, amik nem az elsődleges profil részei, ez a neve. Amennyi ideje kommentelsz ide, lassan illene elsajátítani a szakmai terminológiát.

    Állandóan a minőséggel jössz, miközben milliószor leírtuk már, hogy például a kábeles infrastruktúrán pont a fölösleges párhuzamosságok megszüntetése vezethet a nagyobb IP-s sávszélességhez, és ezáltal jobb minőségű IPTV-hez. Az analóg kivezetés egy volt ezek közül, a DKTV lesz a következő, amivel párhuzamosan valószínűleg elkezdik bevezetni a DOCSIS 3.1-et (addig nincs sok értelme), mivel a jelenlegi DOCSIS 3 technológia nem igazán skálázódik jól 32 csatorna fölé (ebben az IPTV is benne van), ami már most is szűkös.

    Egyébként ha már az előfizetői közvélemény kutatásnál tartunk, inkább azt kéne megkérdezni hogy mit szeretne az előfizető: torlódó, szar lassú internetet vagy DKTV-t? Mert ugye vagy vagy. De ha ez a matek nem megy, nézzünk egy másik példát: ha sarkos vagyok akkor 50 darab 10Mbites csatorna beleférne kb. 60Mhz-be, ez azt jelenti, hogy az összes csatorna fullHD és igen jó minőségű (nyilván fejlett kodekkel, nem MPEG2-vel). Van tipped hogy pontosan ugyanez mennyi sávot enne a jelenlegi DKTV-n? És mielőtt még a DIGI-vel jönnél, ugye nézzük csak meg hogy ők koaxon milyen netet is tolnak? Hát így elfér a DKTV príma minőségben.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák