Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -=Szabi=-

    tag

    válasz ivaxov #66468 üzenetére

    a kb. 20 évvel ezelőtt bekötött telefonvonalon jön... annak csak nem kérik vissza a telepítési díját :D

    és akkor most sztori tájm, bocsi, de hosszú lesz :)

    valamikor ezen a Beltáv meg jogelődjei, jogutódjai szolgáltattak, aztán a T érdeklődött, hogy miért fizetek másoknak, ha fizethetnék nekik is... hát legyen.. eszközt nem adtak semmit, mert hát a beltávosoké még ott van nálam (ami amúgy saját eszköz, ma is azt használom), oké legyen.. 10mega szépen ment, nem is volt semmi gond, majd elkezdtek hívogatni, hogy hát ők már 20-at is adnának, miért nem kell nekem... na jó, hát legyen.. azóta (~4-5év) átlag 12 megát tud a vonal, néha 1-2 mérés mond 16-ot is, de letöltési sebességbe nem hozza az elvártat..

    T felé sokszor jeleztem már, hogy most ez így szerintük jólvan-e, mert én nemigazán örülök neki, de mindig azt a remek választ kaptam, hogy 1 a garantált és 12-t tud, mi a bajom..

    10emeletes csodás házban lakok, ahol sok-sok évig közös tv előfizetés volt, hosszú szenvedés árán sikerült tavaly év elején lemondatni és engedélyeztetni, hogy betudjon jönni más szolgáltató is és ne csak a t-com-net és gagyi kábeltv kombót lehessen használni... ekkor jött a meglepetés, hogy a té nem akar semmilyen fejlesztést a házban, hiába lehetne 100+ új vagy legalább új csomagos előfizetője.. ők bizony nem akarnak fejleszteni.. tv-t csak SD-ben adna, a net csak ennyit bír, de tv-vel még talán ezt se.. én idióta meg előtte év végefelé hosszabbítottam szerződést, hogyha csak ez érhető el a házban, akkor legalább ne kelljen többet fizetni érte.. kár volt.. szóval most tavasz óta nincs kábeltv, mert ha csak sd-t tud adni akkor elvagyok én mindigtv-vel is, ott legalább HD-ben megy az a sok csatorna aminél többet úgyse nagyon néztem előtte se.. de legalább van drága és lassú net, ja meg persze novemberig hűségszerződés

    eközben viszont sokadik noszogatásra felbukkant a digi, aki a t-vel ellentétben behozza a lakásba az optikát... t továbbra is azt mondja, hogy majd talán 2-3 éven belül hoz be koax-ot.. és akkor majd talán tud 50-100 megát és hd tv-t is adni, GG srácok..

    szerintem a két ajánlat nem túl versenyképes, elképzelésem szerint jobb megoldás, ha felmondom, visszafizetem a 13 hónap kedvezményét (tel+net 13*2x1300= 33.800, szóval remélem 40.000 alatt marad) mintha fizetném tovább (tel+12megás net 11 hónapra 11x~7000=77.000) és beengedem a digit, hogy adjon tel+200megás net+2 HD tv-t (havi ~6000 ért)..

    viszont hogyha most kötök egy kétéves új szerződést, majd jövőhónapban felmondom, akkor 18 + kb 3 ezret kell csak fizetnem ?

    egyáltalán mire van telepítési díj ? arra hogy ~5 éve se nyúltak se a kábelekhez, se az eszközeimhez ? :D

Új hozzászólás Aktív témák