Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TibChee

    tag

    válasz norti #40996 üzenetére

    Ez eddig eszembe sem jutott...
    Nos, az STB (Cisco ISB6030-at kaptam) le tud játszani bizonyos megosztott tartalmakat (.mp3, képek), de én ezt abszolút nem használom, csak egyszer kipróbáltam, más hálózati cuccra meg egyébként sem jó (pl. hiába van NAS a hálózatban, nem tud róla lejátszani), és nem is tervezem erre használni, úgyhogy az nem probléma, ha nem látja más eszköz és fordítva. Habár az STB-t sem kell feltétlenül a HGW-be dugni, igaz?

    Viszont jelenleg 2 gép és 1 NAS (valamint az STB) van a hálózatban (a HGW-re kötve), frankón látják is egymást (a gépek és a NAS), viszont az átviteli sebesség nem az igazi... Illetve gondolkodok még egy STB-ban, de perpill nem tudnám hová dugni.

    Jelenleg a wifi annyira nem játszik (néha egy telefonnal szoktam felkúszni a HWG wifijére), de a későbbiekben azért kellhet valami komolyabb. Illetve még tervben van egy nyomtató is, ez is nyílván hálózatba lenne kötve, hogy bármiről lehessen nyomtatni. (Bár asszem ezt is tudja a HGW (D-Link DCM 704).)

    Szóval ezekre (gépek és NAS közötti gyorsabb kapcsolat illetve több port, wifi, nyomtató megosztás; fontossági sorrendben) kellene egy eszköz, minél olcsóbban. (Szem előtt tartva a későbbi bővíthetőséget, és az sem utolsó szempont, hogy ne legyen gagyi a cucc.)

    Egyelőre egy Asus RT-N15U-val szemezek. De egy switch-től sem zárkózom el, mivel elsődlegesen több port és közöttük gyorsabb kapcsolat kellene. Esetleg valami javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák