Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dot

    őstag

    kis infó:

    Nyugdíjas sárgacsekk kedvezmény a T-Home önálló vezetékes hangszolgáltatással rendelkező ügyfeleknek
    Leírás: A Média és Hírközlési Biztos által ma reggel a sárgacsekkel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóra hivatkozott érdeklődés esetén az alábbi kommunikáció adható az ügyfeleknek.
    § Amennyiben kérdés érkezik a sárga csekk nyugdíjas kedvezmény kapcsán, csak és kizárólag a következő kommunikálható:

    „A Magyar Telekom – igénylés esetén - mentesíti a tranzakciós díj megfizetése alól a T-Home vezetékes hangszolgáltatást előfizető nyugdíjas ügyfeleit.

    A kedvezményt kizárólag azok az ügyfelek igényelhetik 2012. augusztus 15-től, akik személyesen, vagy meghatalmazottak útján a Telekom üzleteiben – nyugdíjas igazolványuk bemutatásával – igazolják, hogy nyugdíjasok, betöltötték 62. életévüket, továbbá a T-Home vezetékes hangszolgáltatást önállóan, a díj bevezetésekor már meglévő előfizetői szerződés alapján veszik igénybe. A szolgáltató a banki átutalás, az elektronikus befizetés és a csoportos beszedési megbízás esetén továbbra sem számol fel plusz költséget.

    A Magyar Telekom ezt a kedvezményt 2012. szeptember 1-jét követően biztosítja. A kedvezményadási rendszer az említett bevezetési időpontig kiszámlázott díjakat nem érinti.”

    Trial DSL 1 000 ügyfélnek pilot jelleggel

    Leírás: 2012. augusztus 1-jétől augusztus 31-ig pilot jelleggel 1 000 ügyfélnek - akik jelenleg kizárólag Naked IPTV szolgáltatással rendelkeznek - 5 MB/sec-os DSL Alap csomagot biztosítunk egy hónapra díjmentesen, kipróbálásra.

    Területek feladatai:

    Ügyfél tájékoztatás

    Az ügyfelet tájékoztatni kell, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi két lehetőség közül tud választani:

    § Ha rendelkezik WiFi képes notebookkal, táblagéppel, okostelefonnal, vagy asztali számítógéppel, akkor a WiFi beállításával kapcsolódhat digitális elosztójához

    § Ha nincs WiFi képes eszköze, akkor egy Ethernet kábellel kötheti össze a számítógépet a meglévő digitális elosztójával

    élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

Új hozzászólás Aktív témák