Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    Ehh, ezek már teljesen megvannak zakkanva?

    Egy hónapja megrendeltem online egy telefonvonal díjcsomag váltást meg egy 8 Mbit -es ADSL csomagot szolgáltatóváltással egybekötve. Mivel egyikre sem reagáltak felhívtam őket, érdekes módon telefonos ügyekkel azonnal kaptam ügyintézőt, ugye azt már 1 hónapja írtam itt, hogy a netesek nem veszik fel soha...
    Na, telefonos dolgokat elintéztük pikk-pakk, kérdeztem mi van az ADSL -el, hölgy közölte azonnal átkapcsol netesekhez, velük megbeszélhetem! Na mondom... de jött a meglepetés, kapcsolás után rögtön fel is vették! (Érdekes módon előtte napokig hívtam őket perceken át és semmi...)
    Elmondom ennek a hölgynek is mi a bajom, kedvesen közli, hogy sajnálja, 4 Mbit -ről nem mehetek át hozzájuk 8 -ra... Mondtam neki ez nonszensz, de jó nem kötekszem vele, biztosan nem ő találta ki ezt a balfaszságot, viszlát.

    És a lényeg:

    Most szombaton, komoly 1 hónappal a neten leadott rendelés után hív egy nő nyíregyházáról (miért onnét nem tudom) a t-home nevében, hogy rendeltünk egy 2 Mbit -es csomagot online, és ő ezt nem érti, mert a mi vonalunkon már van ADSL! :W
    Gratulálok nekik, hogy komoly egy hónap után sikerült reagálni az online rendelésre valamit, ahhoz is gratulálok, hogy az online rendelésem még mindig 8 Mbit -es csomagot mutat, nem tudom a hölgy honnét szedte a 2 Mbit -et, ahhoz meg főleg gratulálok, hogy magától nem jön rá arra, hogy valószínűleg szolgáltatót szeretnék váltani.

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák