Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    Hello!

    Paletta M100as díjcsomagunk van (5mbites nettel ugyebár)
    A gond az, hogy sokszor nem tudja a YT betölteni a sima, 360anas videókat. PHzok, és közben megakad a zene, és várni kell. 10lap van nyitva, egyik sem tölt már, sőt mindegyik statikus, banner is csak a YTn van.
    Speedtest-től ilyen eredményeket kapok (Speakeasy, myspeedtestonline is ugyanezt mutatta, AVGt kikapcsoltam a mérés alatt):
    ping: 37ms (elsőre 168 volt)
    download: 3,5-2,7 között, ez még a szerződésben vállalton felül van (2,5), de akkor is elég gyatra...
    upload: 0,1mbps (igazából 0,04 volt a max mindegyiknél, csak az eredmény annyit nem tud megjeleníteni!), 3* is lemértem, és mindig ennyit kaptam és általában fél percet töltött mindegyik oldal a feltöltés mérése előtt....1,25öt garantálnak, ergó ez vicc... volt alkalmam dolgokat felölteni, 16kB/s felé sose ment a sebesség.

    720as videót pedig nem tudok real-time lejátszani... elvileg a YT az RTSPn belül UDP protokollal kommunikál, tehát nem kér visszajelzést, korábban arra gondoltam, ez lehet a lassúság oka. De minden oldal relative lassan töltődik be... Firefox 11.0t használok, bővítmények nélkül. A háttérben egy AVG meg egy LogitechSetpoint fut, meg 3-4Windows cucc, semmi más.
    Mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák