Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icab

    csendes tag

    Sziasztok.
    Szeretnék egy érdekes dolgot megosztani veletek okulásul.
    Tavaly szeptemberben a 2 megás nettemet kénytelen voltam 5 megásra váltanom az előfizetés miatt.Szó nélkül ment is,igaz nem volt 5 csak 3-4 de működött.2010 februárjától naponta 20-30-szor elkezdet szakadozni.
    Kb 10 hibabejelentés után visszavágtak 1 megára!!!Erre írtam egy levelet a T. egy igen magas vezetőjének,melyre kaptam is választ.
    Na és ezt értelmezzétek:

    "Az Ön lakóhelye és telefonközpuntunk közötti kábel optimálisan terhelt hálózat esetén lehetővé teszi szélessávú szolgáltatásaink biztositását.Viszont egyre
    nagyobb számban kellett szélessávú szolgáltatásokat bekapcsolnunk az utóbbi időszakban
    ,igy elértük az adott kábelen rendelkezésre álló kapacitásunk maximumát.Az Ön szolgáltatásának sebessége,illetve szakadozása tahát abból adódik,hogy a kábelünk az egyéb ügyfeleinknek nyújtott szélessávú szolgáltatások által is terhelt, kábeltelitettség alakult ki. xxxxx település telekommunikációs infrastruktúrájának fejlesztését legkorábban a következő két-három éves időtávban tervezzük.Addig is kérem megértését és bízom benne,hogy továbbiakban is ügyfeleink között tudhatjuk."

    Én ebből azt szűröm le,hogy minél több hasznot húzzunk le az userekről,lehetőleg minél kevesebb befektetéssel (Fejlesztéssel) !!!
    Most itt vagyok szeptemberig hűséggel.Szerintetek bonthatok szerződést??

    "A magyarok nyilaitól (és a T-től) óvj meg Uram minket"

    [ Szerkesztve ]

    Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?

Új hozzászólás Aktív témák