- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Keef_Lee #111951 üzenetére
Minden további nélkül elképzelhető az irány. Hiszen egy új rendszerben megvan a lehetősége a szolgáltatónak arra, hogy az általa meghatározott számú eszközön működhessen egyidejűleg a szolgáltatás. Igazából ebben van a jövő. Hiszen miért kell, hogy érdekelje a szolgáltatót az, hogy te tévén, telefonon, tabletten, hűtőn, mosógépen, vagy a fürdőszobai tükrön nézed az általa megosztott tartalmat. Az IP technológia pedig lehetőséget biztosít a területi függetlenséghez. Igazi főnyeremény a számára is. Más adja valahol a netet, de az ügyfél szabadon választhat ilyen szolgáltatást. Gyakorlatilag azonnal megjelenhetne mindenütt mint konkurencia.
Mi alá kell írás?
-
Keef_Lee
senior tag
válasz DJ. Ru$y #111935 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy vettem néhány hónapja egy switchet, hogy majd gigabithez kell.
(Ingyenes szállításhoz kellett még értéket adni...)
TP-LINK TL-SG1005D ver.7.0
Itt a leírása, de nem tudom eldönteni, hogy ez is IGMP-s-e, mert a használati 2. oldalán az ábrán rá van írva az IPTV is. -
jzsolt11
tag
válasz Keef_Lee #111951 üzenetére
Hát nem tudom támogatja-e vagy sem de engem még senki nem akadályozott meg abban, hogy a tableten futó tv go-t képernyőtükrözéssel kilőjem vezeték nélkül a tv-re, de laptopon is simán áthúzom a tvgo ablakot a kiterjesztett képernyőként használt tv-re (Igen, tudom, nagyon rossz fiú vagyok 🤣)
Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy Tab S5e / Galaxy Watch4 LTE / Asus Vivobook S15
-
Yszapos
tag
Sziasztok!
Pár napja előfizettem 1 év hűséggel a 3 GB-os mobilnetre, mellyel a közösségi appok, valamint az HBO GO és a TV GO korlátlanul használható.
Nagymamámnak IPTVje van, de azt most meg nem mondom, hogy melyik csomag. Elvileg össze tudom kapcsolni az ő előfizetését az én TV GO-s fiókommal? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Yszapos #111962 üzenetére
Persze, miért ne tudnád? Annyi, hogy onnantól az a TVGO fiók fog élni ahhoz az előfizetéshez, és másikat nem tudsz rá felvenni. A regisztrált fiókkal tudsz 2x két helyen belépni és nézni. A IPTV csomagjának megfelelő csatornákat fogod elérni a TVGO-ban.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egy Huawei HG8245h modem van nálunk.
Azt az időszakos hibát produkálja, hogy vagy internet vagy telefon nem működik (tv előfizetés nincs)!
Ma pl az asztali PC írta ki hogy nincs hálózati kapcsolat, ki/be kapcsolás után újra volt net.
A sebesség is erősen ingadozik, pedig optikai kábel van!
A telefon olyat csinál néha, hogy aki hív annak kicsörög, de nálunk teljesen néma a telefon, így nem is tudjuk hogy kerestek!
Ha ezt így bejelentem hibára, akkor díjmentesen cserélik?
És azt lehet tudni, hogy mit hoznak helyette?(^)(>.<)(^)
-
DJ. Ru$y
félisten
Csomagtól függően vagy ugyanúgy Huaweit ONT-ot kapsz, vagy Sagemcom F@st 5655v2 DTAG ONT-ot.
Bejelenthed, lehet nem is cserélik ki kapásból, de bejelentheted, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
IP1954
aktív tag
-
luciferk
senior tag
válasz KubanitoS #111969 üzenetére
Nem az FHD adás-ról van szó amely nem teljesen FHD, hanem az SD adás agyon tömörített adásáról hiszen abból van több, bár sokszór 1-2 hd adás sem túl gyönyörü.
A tévémre rá van kötve szoba antennával a mindig tv 12 ingyenes adása és az sd-hd adások klasszisokkal szebbek az iptv-nél -
dchard
veterán
válasz IP1954 #111970 üzenetére
"Ismeretterjesztés helyett lomi valóságshow áltudomány."
Mélyen egyetértek. A 20 évvel ezelőtti Discovery nagyban hozzájárult, hogy a műszaki tudományok felé fordultam. Most pedig szégyenlem, hogy egyáltalán a kínálat része. Egészen elképszető, hogy miként romolhat el ennyire valami...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
BBéci
legenda
válasz luciferk #111968 üzenetére
Én olvastam olyat, nem is egyet. Akik dicsérik, azoknak fogalmuk nincs arról, milyen a valóban jó képminőség.
Van a padláson egy jókora antennám, amivel egy időben a MinDig TV-t fogtam, legutóbb 6 éve, akkor a Full HD adások 1440x1080 felbontásúak voltak, mégis remekül mutattak a Full HD tévéken. Inkább az, mint a fostos IPTV!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Göd helyileg, koax hálózat. Szerdán szereltek valamit, jött is sms, hogy lesz pár órás kimaradás éjszaka. Kb fél éve kaptunk 1000-es netet, de az up 25. Online már akkor az állt, hogy lehet 1000/1000-et rendelni. Meg is próbáltam, de kiderült, hogy mégsem, max az 1000/25 lehet. Most jóval jobbnak tűnik a letöltési sebesség, lehet állítottak valamit? Online továbbra is látom, hogy 1000/1000 csomag is van. Lehet, hogy megtörtént a fejlesztés és hívhatom őket ismét, hogy kérem ezt a csomagot? Jó lenne ha nem 25 lenne az up. Erről valami hír esetleg vagy érdeklődjek T-nel?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
salapp
addikt
nagybátyáméknak Digi verseny területen van lakhelyük.
Mi a legjobb csomagár erre a Telekomnál?
120-as net
iptv családi szuper hd
avr funkció
videotéka
telefon (legolcsóbb)
Köszi[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
-
villamos
őstag
-
tobias40
veterán
Ha belépek a Magenta 1 csomagba akkor abba vihetek feltöltő kártyát is vagy csak új kártyát adnak és úgy?(melyik a legolcsóbb feltöltő kártya,mennyibe kerül?)
A legkisebb telefon csomagot kérném (0 ft ) és hozzá a 3 gigás mobilnet csomagot.
Így is jár a kedvezmény?
Kiszámoltattam az oldalon és ott hozza is a lehetőséget de megkötni csak személyesen lehet az üzletben.
Egy év hűséggel kalkuláltattam és engedi is de fent meg azt olvasom hogy csak 2 év hűséggel lehet Magenta1-et kötni,de elég az egyik otthoni előfizetésre a 2 év.
Megkötöm pl a gigás netet 2 évre a többi maradhat 1 év vagy akár hűség nélkül is?
Jól gondolom vagy nem így van?
Visszaigazoló emailt kaptam de ugye az csak tájékoztató jellegű.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz villamos #111981 üzenetére
Megvan igen. A kovácsos műsorról annyit, hogy abban kapott kamu szívrohamot az egyik csávó, a másik meg ripacskodik ha picit megégeti magát. De ami a lényeg: azon túl hogy fillérekből gyártható, ki a tökömet érekel 7 évadon keresztül, ahogy kovácsolnak egy n+1-edik akármit? Már elnézést...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #111983 üzenetére
Közben felhívtam őket:
Nem érdemes feltöltő kártyával csak az újjal egy év hűséggel és akkor kapom mindenből a kedvezményt!(gondolom a számhordozásnál is így van)
Ahogy kiszámoltam szinte uanannyit fogok fizetni így mint most a tv és internetre csak lesz pluszban egy mobil netem ami most havi 6 giga és a tvgo hbo és még sok alkalmazás nem fogyasztja az adatot.
200 ft-al fogok így többet fizetni,sztem megéri,ezért matekoltam ki...És lehet 1 év hűséggel ,a 2 év akkor kell ha telefont akar vki kihozni a sim mellé!
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz dchard #111984 üzenetére
Persze nem ez a televíziózás csúcsa, csak a csatorna műsorai között még a legértelmesebbnek mondható.
Érdekesek a kontrasztok, az egyik csókánál több tízezer dolláros felszerelése van, a másiknak meg egy üllője, meg egy tákolt tűzhelye, és a végén mégis a szerényebb felszereléssel bíró delikvens fegyvere bizonyul jobbnak.
Valamikor régen fater is "kovácsolt" ezt-azt néha, igaz nem kardot, hanem kerítést...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
törölt tag
válasz tobias40 #111985 üzenetére
Ha van, mobil net előfizetés, és van hozzá plusz Domino kártya is a családban, akkor egyrészt a Dominot be lehet vinni Magenta1-be, plusz mivel Magenta1 ezért díjmentesen aktíválni lehet a Családi csomagot. Ami annyit jelent, hogy az internet sim, a domino simek mind ingyenesen tudja egymást hívni. Feltétele hogy minden sim egy előfizető nevén legyen. És legalább 1 előfizetéses mobil, ami lehet csak internet is. Nálam pl így működik már rég. Van egy Mobil internet ami 10Gb mivel Magenta 1 ezért a gyakorlatban 20Gb/hó, a család Domino feltötöltő kártyát használ, és egymást ingyen lehet hívni, plusz pl Decemberben, minden domino kártyán ingyen Internet lett. 2 héttel hamarabb mint az átlagos mezei Domino előfizetőknek. Ilyen szempontból is megéri Magenta1 ügyfélnek lenni.
[ Szerkesztve ]
-
gandalf
aktív tag
egy ilyen telekomos xdsl vonalnál mennyi lehet z elérhetö max? jelenleg az egyik ág nem müködik, de már 20 egabitet nem akarnak adni, eddig 50-es volt, ez most 1 ágon is simán hozza..amikor mindkettö müködött akkor gyakorlatilag a 2 oldal szinte ugyan azon értékeket mutatta..
most ujitanom kell a magentám, de nem akarják csak a legkisebb csomagot, bár azt irják, hogy ha többet tud a vonal nem korlátozzák..
[ Szerkesztve ]
Gandalf The Grey
-
tobias40
veterán
válasz #70234880 #111987 üzenetére
Dominó nem kell nekem csak azért néztem ezt a lehetőséget mert így lesz "ingyen" mobil netem ..
Csak azt nem értem miből adják a 30% kedvezményt mert kb. 8400 ft lenne az előfizetésem a magentán kívül és így kb.2500 ft-ot kellene levonniuk de végül csak az jön ki hogy 1100 ft-al "csökken" le és 8560 ft. lesz a Magenta 1 előfizetéssel. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz gandalf #111988 üzenetére
Ha a line0 is annyit tud, mint a Line1 (tudnia kellene), akkor a csomagmaximum (100/25-30 Mb/s) meg kellene legyen 2 vonalon... A Line0 a fővonal, ha eddig bonding volt, akkor most mi történt hirtelen? Ezt hibára le lehetne adni simán. xDSL-en nincs más, mint az az 1 db csomag, szóval nem is tudnak mást adni.
[ Szerkesztve ]
-
gandalf
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #111992 üzenetére
nem tudom kb 2 hónapja vettem észre, hogy a routeren pirosan (v narancsban?) világit a led, akkor néztem meg, a -ás vonal ki van dölve...csak mivel ugyan ugy tudja amit adtak 50 megabitet nem szaroztem vele, most a váltásnál majd jelzem..mindkét vonal régebbem mikor néztem, gyakorlatilag ugyan azon értékeket hozta mint most az egynél..a vitám már a megrendelésnél volt 2 éve, akkor a szerelö mondta, hogy jóval többet tud a onalam mint amit hivatalasan rendelni lehet, de nem volt energiám vitatkozni az ügyintézökkel..de akkor simán viszi a 100-at, ezt gondoltam..most kicsengetem majd a kisebbet, mert ezt már nem lehet berendelni, ott azt irják ha többet tud a vonal nincs leszabályzás..kiváncsi vok..igaz már másodjára rendelem meg a dijcsomag váltást a magentámra ( felét fogom fizetni kb mint eddig) de bassztak felhivni eddig...ennyit erröl
Gandalf The Grey
-
gandalf
aktív tag
válasz raider21 #111989 üzenetére
azt viszi is, gykorlatilag..ha csak a telekomos netet használom, simán viszi az 5-6 megabyte/sec letöltést..szerencse h van egy taros is, igy 10 megával nyomja le a cuccokat a szekér..
illetve most lesem, akkor hogyan viszi az actual rate mellett az 50 megabitet..nem csak 20 körül kellene jönnie?
[ Szerkesztve ]
Gandalf The Grey
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gandalf #111993 üzenetére
Ja, csak valószínűleg ki van kötve az első vonal (ami általában a fő vonal szokott lenni), és pont az a baj az új csomaggal, hogy bondingról szó sincs benne, szóval amit a vonal tud, ha most neked egy vonalad van, akkor azon nem lesz 100-as csomag valószínűleg. Jelenleg 27 Mb/s körüli sebességre van belőve a vonal, ez mehet fel 60-65 Mb/s közelébe, de a profilokat ismerve 50-re fogják belőni, jó esetben 15 Mb/s feltöltéssel.
Ezek mellett az adatok mellett fura lenne, ha 50 Mb/s-et tudna, az azt jelentené, hogy hibásan jelzi a HGW a vonal hibát és mégis működik a második vonal, ugyanis a Line 1 profilban korlátozva van jelenleg a fentebb leírt bekezdésemben lévő sebességre.[ Szerkesztve ]
-
gandalf
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #111996 üzenetére
látom, de megmérem..a nullás nem megy az biztos, viszont a taros is a régi, a kettö együtt tudott 10 megabyte/sec letöltést..megnézem
mea culpa..a tarr észrevétlenül növelt az elérésén, igy most max 3 megabyte/sec a letöltés...na de a 100-at ha mindkét vonalam jó tudnia kellene nem?
mármint a 2x2 érpár..[ Szerkesztve ]
Gandalf The Grey
-
gandalf
aktív tag
amugy nem köthették ki a vonalam épp a régi 50 megabit + iptv miatt hoztak uj routert meg kotöttek xdsl-t..de mindegy ha ujitom kiderül..ma sem hivtak..ha hétfön nem jelentkeznek majd én telefonálok és felmondom az egész szart...
Gandalf The Grey
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gandalf #111998 üzenetére
VDSL2-t és bondingot kötöttek, nem xDSL-t. Az a DSL-en nyújtott technológiák "összegzése" (ADSL, VDSL).
Nálad VDSL2 van, ez látszik is, az a helyzet, hogy simán kiköthették a vonalat az oszlopon vagy a központnál, vagy rákötöttek mást. Mondjuk ezt akkor kellett volna jelenteni, mikor visszaesett a sebesség. Lehet nem is direkt történt a lekötés, csak egy új bekötésnél a központban rossz portra kötöttek valakit, ezzel ugrott a vonalad, bár ez is érdekes lenne, ha nem nézte volna meg a szerelő, hogy élő vonalra köti rá az EFI-t. Aztán az is lehet, hogy szimplán kimozdították valamelyik kötésnél az egyik eret.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
g.peter23
tag
Üdv
Nálatok is szar a műsorujsag?
A Comedy Central Familin, pl ma este 23 órakor kezdődött az Új csaj című sorozat. De a műsorujsag szerint az Így jártam anyátokkal című sorozat fut.
Más adón eddig nem tapasztaltam, csak ezen. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest