- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Throme #21416 üzenetére
Nem szinuszos, tehát villanymotorhoz nem jó. Keringető szivattyúhoz az SPS Soho-t ajánlom ( 300 vagy 600) mellé pedig 1-2db "nagyobb" akkut (egy tiszta szinuszos UPS-ben jellemzően 1-2 db 7 vagy 9Ah-ás akkut tartalmaz) tehát ehhez akár pl. 1-2db 35Ah-ás akkut is vehetsz amivel egy hideg tartós áramszünetes estét is át lehet hidalni, de minimum pár órára így a ház sem hűl le.
-
Marci112233
addikt
válasz Throme #21416 üzenetére
Ahogy előttem írták is keringetőhöz SPS Soho inkább. Itt kérdezz telefonon vagy e-mailben, és utóbbi módszerrel kérdeztem náluk és korrektül jött válasz is.
Nálam is keringetőhöz kellett egy szünetmentes, ki is néztem hogy 100W-ot kérő keringetőhöz elég a 300-as is, de biztos ami biztos lefényképeztem a keringető adat matricáját, és azt is beraktam a levélbe hogy egy 300-as SPS Soho egy 150 Ah-ás akkuval működhet-e akár 12 óráig vagy sem. És mint írtam korrektül válaszoltak rá hogy meg fog felelni.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vírusirtó topic
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
- APC Back-UPS ES 700 szünetmentes tápegység eladó
- Jelképes áron! - Njoy Akin 2000 hálózati feszültségstabilizátor / AVR, 2000VA/1600W
- Anderson akku csatlakozó, APC Smart szünetmentes tápegységhez, SURT3000xli, SURT5000XLI, SURT8000Xli
- FSP iFP 800 - Zsír új akksival
- Eaton 5P850i szünetmentes tápegység eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest