Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    Sziasztok!

    Szeretnék beruházni egy szünetmentes tápba, egész pontosan egy FSP EP1000-be. Jelenleg a gépemet egy Corsair 450vx látja el energiával, azaz 580W körül van a konnektorból maximálisan általa kivehető teljesítmény. A tápot egy GTX580-nal tervezem kihasználni, ezzel a maximális konnektornál mért fogyasztás 500W körül lenne, a normál fogyasztás természetesen csak 250W körül alakulna.

    A következő kérdésekre ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni:

    - Mennyit eszik pluszban egy ilyen szünetmentes?
    - A legfontosabb: mekkora hangja van egy szünetmentes tápnak? A gyártói adatlapokon 40db-es értékeket látok terhelésnél. Ekkora hangnyomást termelnének a szünetmentesek folyamatosan vagy csak akkor ha akkumulátoros üzemre váltanak? Hálózati üzemben is ilyen hangosak lennének, vagy akkor teljesen hangtalanok?
    - Elég lenne a géphez az EP1000 vagy a jövőre gondolva (ugye kopogtatnak a 300W feletti videókártyák, amihez természetesen már tápot is kell majd cserélnem) inkább az ep1500-ban gondolkozzam?
    - Érdemes szünetmentes elé villámvédett elosztót rakni vagy van olyan UPS ami kielégítő ebből a szempontból? Néztem MGE-ket, de az ott megadott értékek sem érik el a párezres (és biztosított) Belkin elosztómon látható értékeket.
    - Érdemes lenne inkább egy drágább (MGE v. AEG) 1000VA-s szünetmentest vennem az FSP helyett?

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák