- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Ez deltaco ugye? Nekem az van 4, így néz ki az appom. Klímás topikban volt olyan valakinek aki percenkénti bontásban meg tudta nézni. jó lenne pld, mert látod mikor olvaszt le a klíma.
Én ezzel locsolok. Beballagok a kukoricásba, ok google please switch off the pump megáll a vízsugár arrébb telepítem aztán ok google swith on the pump és sáros kézzel nem lesz gány a telóm. Megnézem jól szórja-e a vizet aztán tudok korrigálni, nem kell cummogni a malajban téesznájk lábbeliben több100métert, hogy kapcsolgassak. Meg nem kell ordibálni kifelé, hogykapcsold ki meg be.
Ha meg a sárban esetleg eldől a szórófej állvány, vagy szétmegy a cső, mikor nem vagyok ott, akkor kevesebb áramot vesz fel a szivattyú. Jelzést küld, hogy 1849W alá esett a teljesítmény. Nagyon sokat segít az okos konnektor. Télen a karácsonyi fényeket viszi, akármit be lehet időzíteni rá. Ha valaki nincs otthon meg eljátszhatod, hogy kimész fürdeni - vissza. Mint a reszkessetek betörőkben :-) Bocs az offért.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs