Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery0505

    tag

    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni UPS ügyben.
    A helyzet a következő. Van két ősrégi Fiskars Powerserver 20 szünetmentesem. Típusa: PS20/05/EBB/SCH
    1. Ez beadta a kulcsot, elszállt benne a belső tápegysége egy 7815-ös stabilizátor IC. Ezt kicseréltem meg a biztosítékot is, ami szintén kiment. Az elején világít a Line LED, és a battery failure LED és természetesen sípol. A kimeneten nincs fesz, vagyis nem működik.
    2. Ennek annyi baja van, hogy sokat állt, hidegben kicsit nehezen indul, de az akkumulátorai teljesen tönkrementek. Tettem bele új akkukat, de a battery failure LED villogva marad. Egyébként ez rendben működik, az akkukról is szolgáltat a kimenetén feszt.
    A kérdésem a következő lenne:
    Tudnátok-e abban segíteni nekem, hogy hol lehet ehhez az UPS-hez szoftvert találni, RS232-n kommunikál a PC-vel, hogy ránézhessek, hogy miért villog rajta ez a Battery Failure LED.
    Vagy ha van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond ezzel a géppel, akkor szívesen fogadom. Azt olvastam valahol, hogy a benne lévő DIP kapcsolókkal lehet valahogy Resetelni ezt a hibát, de nem találok vissza arra az oldalra. A régi motorosokat is kérdezném, akik esetleg ismerik ezt a típust, hogy van-e esetleg valami ötletetek a hibákat illetően, hogyan lehetne helyrehozni ezt a két gépet?
    Egy Service Manualnak is tudnék örülni, ha megvan Nektek, kérlek osszátok meg velem.
    Előre is köszi.

    "Failure is always an option." Adam Savage

Új hozzászólás Aktív témák