Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jetimokus

    tag

    válasz Ygg #6395 üzenetére

    Nem egészen értem mire írtad hogy sz@r vicc volt...

    Különben igazad van.. a bekommentelésem után gondolkodtam el én is azon, hogy amikor 3 műszakban melóztam mennyire örültem amikor hazaértem, és a nem kialvás után az asszonnyal is lehettem pár órát.. ezzel nem azt akarom mondani, nekem nincs családom (még) de ott van az asszony, és örülök ha vele lehetek. A szabadidőmet, amikor nem dolgozom, és nem alszom, és nem asszonnyal vagyok, akkor a számítógép előtt ülök, és csinálom ami érdekel.

    Bár tudom azt hogy ha már család, és gyerek van akkor nem lehet minden szabadibőben azt csinálni amit az embere szeretne.. (ezt nagyon közeli tapasztalatból mondom)pontosabban lehetne, de ez morál, családszertet, és törődés kérdése. Ha az embert nem érdekli a családja, akkor sz@rik rájuk, és azzal foglalkozik amivel ő akar, és nem azzal ami a családnak is jó. Bár nem mondom hogy emellett nem lehet rá időt szakítani, de az elenyésző része a dolognak (az időnek).

    Szóval igazat adok, csak elhamarkodottan írtam hülyeséget, de azt még mindig komolyan gondolom, hogy szombathelyen nincsenek sokan akiknek ez a hobbijuk, ha tudják csinálni ha nem , mert azért énis ismerek jóegypár embert, de ezek között egy sincs akit ez a téma tényleg érdekelne... Mostmár kivéve titeket, de nem tudom... lehet azt mondani hogy titeket már ismerlek? Ugyanis ha szembe jönnétek az utcán, amire van esély, nem ismernélek meg egyikőtöket sem, és nem köszönnénk, és nem állnánk meg beszélgetni, hogy "Hé mi van veled?"... ugyanis csak egy név vagytok, egy fórumról, bár emberek akiknek személyiségük van, de.... értitek szerintem hogy mire gondolok,

    De mindenesetre, örülök hogy azért vannak emberek, és hogy ti válaszoltatok, és írtatok! Köszi...
    Ja, és bocs nekem is hosszúra sikeredett

Új hozzászólás Aktív témák