- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
Valami normálisabb fullos p4es konfig?
-
nyufy
csendes tag
Eladó:
Shark SMF2005 RF-modulátor
[link]
Minimum ár: 8000HUF
kb. 3 hónapos, keveset használt, küszöbgaranciával.
Elérhető vagyok: 30/400-3492 -
nyufy
csendes tag
Eljossz (lehetoleg kocsival), kiporoszalod, meghalgatod, kifizeted, es kilepsz a kuszobon, na itt van vege a kuszobgarancianak. ;)
Amugy ha ragaszkodsz hozza adhatok valamit, mert semmi baja, csak lusta vok kuzdeni vele es szerintem ennyiert igy is elviszik, foleg, hogy M.o-n 1 helyen lehet kapni (lasd link!)
Rajottem, hogy gyakorlatilag nem hasznalom akko meg minek alljon itt a polcon?
kb. radio minoseg ...
[Szerkesztve] -
zolees
tag
533-as celeron proci slot 1 -es átalakítóval+ 64mb sdram 133-as eladó
proci legyen 1.5K
ram 1K
posta is lehetséges!
Ha kell van s3trio3d/2x agp foglalatú videokártya is!
Üdv.
[Szerkesztve] -
ticzi01
aktív tag
Bár nemtudom követni kit mi érdekel mindenesetre ha van még akkor egy 256 sdre benevznék a 2000es áron!
Vagy esetleg az ezresért a 128as is érdekelne engemet.
Aki elöttem van potenciális vevők ha megegyeztetek és nemkell anyi ram gondoljatok rám köszi!
Ha ok akkor szoljatok persze aki elöbb írt elönyben de ha nem kellene annyi ram vagy tudom is én
[Szerkesztve] -
l@czko
aktív tag
Nincs vkinek eladó transflash kártyája?
-
net84
őstag
Uraim! Bárki, aki notebook-ot tud beszerezni, pls mondjon nekem rá egy árat...boltok előnyben
ASUS A6JC Q007 15,4'' T2300 - 1,66GHz/512DDRII/80/DVD s-multiRead only...
-
Josi
senior tag
Ő csak kp vásárolhat nálam
Láttam egy másik cégnél az árat, ott épp szállítás alatt van, és
a beszer ára alig alacsonyabb mint amit irtam
A weblapunkon fenn a sulinetes árlista, onnan tudnánk produkálni.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
őstag
válasz isapeti #2056 üzenetére
NA hali
Ha érdekel, van egy Abit bh-6 meg celeron 333@375 lap+ proc 3 e
Ati rage 128 pro/ultra 32 mega vga 1e csak inf-ből telepul
Abit wx6-os lap socket370 int vga hang NO AGP 400 mhz celeron+hűtő 3 e
ehhez tudok adni egy diamond banshee 16 megás pci-s vgat 1,5 e
lg cd olvasó 0,5 e
lg 52* cdrw 2,5 e
2*256 133 mega sd egyoldalas ezért ezekben a lapokban csak 128-nak látja 2,5 e/db
3*32 100 mega sd 1 e a három darab
lan kártyák 4 db 1 e /db
4*633 /128 celeron proci 370-tokozás 2 e /db
Asus v3000 vga 4 mega vivos agp , de sosem használtam a vivoját azt sem tudom a (vivo)műxik e 1,5 e.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ticzi01
aktív tag
....
[Szerkesztve] -
BaLee
addikt
...
[Szerkesztve] -
ticzi01
aktív tag
Akkor még mindig keresek kocsiba való rádiót amibe el lehet rárolni a csatornákat pl 6db-ot.
Akinek van ilyen elfekvőben az jelezze.
Csak olyan aki hirtelen nem adja el másnak...... -
net84
őstag
esetleges eladás esetére érdekelne, hogy valakit érdekelne-e az alábbi konfig, ha igen, mennyiért:
Intel Celeron A 2,6GHz processzor
MSI 865 Neo-2 Platinum alaplap
512MB / 400MHz DDR noname - talán nyamnyung vagy hynix chipes
512MB / 400MHz DDR Kingstone vagy Kingstone minősítéses
MSI Geforce MX440 64MB / 64bit VGA
1,44 FDD
Codegen fekete ATC ház + Codegen 300W táp + 1db gyári fekete oldallap
Samsung 160GB SATA HDD
ATA Mobil rack feketeRead only...
-
Legolas
senior tag
Sziasztok!
TFT-hez DVI kábelre lenne szükségem.
Van valakinek eladó? Vagy tudtok olyan boltot SZombathelyen, ahol megfizethető áron beszerezhető?Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
net84
őstag
Kis segítséget kérnék tőletek...kicsit marketinges dologba. ReJim! egyelőre csend a neved, nehogy megszólalj
A végén, majd elárulom, hogy miért kellettek az infók...
Tehát tapasztalatokat kérnék számtech boltokról, Szombathelyről és környékéről.
Kinek mi tetszett/nem tetszett, miért megy/nem megy az adott boltba.
Illetve mit szeretnétek egy számtech boltba látni, tapasztalni, stb...
Köszönettel!
net84Read only...
-
BaLee
addikt
Legfontosabb akárki akármit mond hogy olcsók legyenek.
+ ne nézzék hülyének a vevőt mert ez visszaüthet ha kiderül hogy az adott témában a vevő jobban ért a dolgokhoz mint az eladó
+ szerintem fontos hogy ha 2-en 3-an dolgoznak a boltban és ott vár 5 ember akkor jöjjön ki a többi eladó is segíteni vagy kiszolgálni mert lehet, hogy a sorban hátul álló csak meg akar kérdezni valamit amihez csak válaszolni kell míg az előtte lévő 3 ember komplett gépet akar venni pl ezért én sosem vettem rossz néven ha megkérdezték tőlem miben segíthetnek, elmondtam és utána mondták hogy azt majd a kolléga mindjárt és kérdezte tovább kinek mit tud segíteni
+ ne csak abban az ügyben igyekezzenek ami nekik pénz miatt fontos volt olyan még régen hogy beadtam valami cuccot és 3x mentem be mire leellenőrizték és odaadták az árát mert nekik ezen nem volt annyi hasznuk
+ meg kell találni az egyensúlyt hogy meddig van az a határ ameddig a vevő információéhségének kielégítése a cél meg hol kezdődik az eladó szófosása dumálgasson el a vevővel nyugodtan csak ne akkor amikor ott várnak többen a sorba
+ nagyon ajánlott egy jó weblap aminek az árai folyamatosan frissülnek webshop nélkül is akár, sok ember munkahelyén vagy otthon gyorsan megnézi a neten mi kell neki de ha már telefonálgatnia kell akkor már lehet hogy inkább a folyamatosan frissülő weblapos cégeket részesíti előnyben akiket maximum azért kell felhívnia hogy akkor kell neki a cucc
+ értsenek a témához az eladók és a hozzáállásuk ne olyan legyen hogy mikor benyitsz látod rajta hogy elunja az életét
+ garanciális ügyintézés jó legyen bár ebben semmi panaszom nem volt a szhelyi boltokban szerencsére
Hirtelen ennyi.
+ ja és ha a vevő bejön hogy neki XY dolog kellene amit kinézett neten és az eladónak csak pár telefonjába kerülne utánakérdezni ne az legyen a válasz hogy azzal a termékkel ők nem foglalkoznak de van helyette ez meg az
[Szerkesztve] -
ticzi01
aktív tag
STG
-
net84
őstag
esetleg véleményezhetnéd egy hsz-be, ahhelyett, hogy 3 hsz-be leírsz 3 betüt...
Read only...
-
őstag
Hátha érdekel valkit egyben:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=22941.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
mm00
aktív tag
Én szívesen látnék egy olyan számtechboltot ahol nem csak egy pult van meg mögötte néhány üres cd dvd...
Szép tágas legyen az üzlethelyiség. Nekem az tetszene ha minden ki lenne rakva polcokra és ha hozzáértő vevő bemegy akkor nyugodtan végignézegetne mindent, aki pedig nem ért hozzá annak ott van néhány ''segítő'', aki elmagyarázza neki a dolgokat, segít a választásban stb... Nem az lenne hogy bemész odamész a pulthoz kérdezgetsz mi van, az eladó már nem bírja mert annyit kérdezgetsz a sor meg csak növekszik....
Mintha bavásárlókocsival mennél végig a sparon...
Többek között ezért is inkább netről rendelek...
Tudom ez csak egy megvalósíthatatlan álom...(de sztem ötletnek nem rosz!)
Üdv: mm00
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Apa lettem.....
[L][URL=http://imageshack.us][/URL][/L]
[Szerkesztve]I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
net84
őstag
mm00 - számtech boltnál igazán tágas térben ne gondolkozz, de szvsz az, hogy egyes cikkekk kint vannak az eladótérben, akár ''körkörösen'', az megoldható. Sajnos minden így sem fér ki. Azt pedig gondolom te is belátod, hogy Mo-n úgy nem működhet, hogy az ügyfél bármit levehessen a polcról. De például egy vitrines rendszert én is el tudok képzelni
Köszönöm Neked is!
Esetleg írhatnátok negatív-pozitív tapasztalatokat boltmegnevezéssel...szvsz nem fog senki megsértődni, ha éppen a kedvenc boltjáról, munkahelyéről hall eetleg valami negatívumot...
Josi #2093 - te mint érintett
a második sorra nem nyilatkozom, mert nem vagyok érintett, de többet tudok mint te...
Az a tapasztalatom, hogy sokan azért nem vásárolnak x vagy y helyen, mert amit éppen keresnek, azt csak rendelésre hozzák meg.
Egy konkrétumot is kiemelnék - notebook - döntenél-e egy olyan bolt mellett, ahol van készleten 5-6 noti, megnézheted, megfoghatod és esetleg még egyes típusokat ki is próbálhatsz? ...és abban az esetben, ha ez pár ezer forinttal drágább, mint az MM, de tudod, hogy jobb az esetleges garanciális ügyintézés?Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest