- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zol91
csendes tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem meg én is, kedden érkezik. Még nincs tapasztalatom vezeték nélküli toltessel. Van mágneses kocsis telefon tartó és egy fém lapot kellet a telefon (toka persze) határa ragasztani. Az a kérdésem ezt lehet majd használni vezeték nélküli töltéssel is vagy vegyek más kocsis tartót?
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
alapból a fémlap akadályozná a töltést... de ha az apple féle "magsafe" (karika a tekercs köré) menő stílusú rögzítő és ilyen karika van a tokra ragasztva (vagy eleve "magsafe" tok), akkor nem akadályozza (nagyon).
Bár itt most csak általánosan beszéltem a QI töltésről más telefonnal van ilyen tapasztalatom.The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
mobileman
senior tag
No, az eddigi tapasztalat, hogy hozza a formáját a telefon, teljesen jól működik ezzel a 8GB rammal.. Gyors, nincs gondolkozás, testreszabható, szóval amire kell, tökéletesen megfelel.. Fényképező is nagyon rendben van! Hang is rendben van...
Csak olyan vékony, hogy egy tok bizony jól esne, könnyen kicsúszik a kézből...[ Szerkesztve ]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
mobileman
senior tag
válasz Luck Dragon #51 üzenetére
Magenta háttérkép csak bekapcsoláskor van, utána szevasz...
-
-
mobileman
senior tag
válasz Luck Dragon #56 üzenetére
Na, azt még nem próbáltam ki, mindjárt megnézem!
-
mobileman
senior tag
-
Zol91
csendes tag
Használom egy napja, imádom És ma csinálnám meg a napi Duolingo és a mikrofon nem működik. Engedély van más alkalmazásban is működik a mikrofon de a duolingoban nem. Esetleg valakinek valami megoldása. Telefon probléma vagy duolingo?
-
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #65 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy amellett döntöttek.
-
DraXoN
addikt
válasz Luck Dragon #65 üzenetére
Mondjuk ezért kár
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
-
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #71 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen hatásfokkal működik.
Van két A53-as a családban. Fel sem tűnt , hogy virtuális érzékelő van benne.
Több barátom, és ismerősöm használ Redmi-t. Többségüknek rendszeresen világít a kijezőjük, miközben telefonálnak.
Persze a legideálisabb, ha van fizikai közelségérzékelő, de az hogy virtuális, még önmagában nem katasztrófa. csak működjön rendesen. -
DraXoN
addikt
válasz Luck Dragon #71 üzenetére
Nem is értem... pokoli olcsó manapság egy erre való szenzor. olyan is van már aminél nem kéne kilyukasztani a kijelzőt (kijelzőn keresztül érzékel, nem infrás tehát hanem ultrahangos).
Persze olcsóbb nélküle, csak kicsit "sz*rrágás", nem kicsit drágák a készülékek mellette.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
-
Legendd tesztelte a Pro-t [link]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #76 üzenetére
Ez az idei Pro valóban előrelépés (igaz, volt is mihez képest fejlődni).
-
-
Zsolt erre külön részt szánt a videóban, hogy bemutassa . Aminek külön örültem (legalább tudom amit fentebb írtam az nem helytálló ) . Mondta is, hogy olvasgatta a fórumot ez ügyben (lehet pont nem minket) , de akkor is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Revvl 7 és Revvl 7 pro néven kell keresni Aliexpress-en tokot és üveget a telefonokhoz!(^)(>.<)(^)
-
Tech 2 Laci is tesztelte a kütyüket. [link]
-
mobileman
senior tag
Na, basszus, akkor mégis van benne közelségérzékelő... Akkor megnézem jobban a telefont, hogy nem- e beállítás kell neki...
-
Aki huzamosabb ideje használja a Pro-t , szívesen fogadnám véleményét.
-
Z.É.T.
őstag
válasz Luck Dragon #85 üzenetére
~ egy hét múlva írok róla, annyi idő kell a kiismeréséhez.
1 nap után:
Kijelző jó, rendszersebesség teljesen oké, akku rendben van (24 óra alatt merítettem nullára, 9ó kijelzőidő mellett, az utolsó 5% 35 perc YouTube 4K videó full fényerőn lámpa alatt), töltés egy Realme 18W-os töltővel ~2.5 óra (tervezek beruházni egy 25W-os PD töltőre majd később), a sztereó hang elfogadhatóan hangos és viszonylag kiegyensúlyozott (persze kissé féloldalas), a fapados Android egyelőre inkább zavar, mint nem (még keresnem kell majd egy csomó kiegészítőt, remélem van topikja az alkalmazásoknak), Wi-Fi6-tal hasít (kártya még nincs benne, ezt figyelembe kell venni az akkuidőnél is), fotózni max iratokat fogok vele, talán a Huawei Mate (első széria) óta a legrosszabb telóm ebben. (Honor 20 Pro-ról váltottam).
Bekapcs gomb katasztrófa, hogy szinte egyáltalán nem áll ki, vagy nincs mélyebben, állandóan keresnem kell, ebben egy tok esetleg segíthet majd.Hirtelen ennyi, kb egy hét múlva írok részletesebbet, egy hajszállal szerkesztettebb formában.
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
vacs
veterán
Az android alkalmazások topik lesz a barátod és az oldal tetején a topik összefoglalót ajánlom figyelmedbe!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
nincsnév007
őstag
Ezeket a telefonokat Telekom előfizetés és egy összegben is ki lehet hozni ?
-
aktív tag
válasz nincsnév007 #91 üzenetére
Igen, van lehetőség egyösszegű vásárlásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest