- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
-
n1nja
tag
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #14662 üzenetére
Ja igen, snapseeddel szerkesztettem (csak azt használom).
Finomításon állítgattam, majd a perspektívát próbáltam helyrepofozni, ennyire sikerült csak (eleve az aluljáró szerkezete volt béna, mert az oszlop utáni 3 oszlop már ívesen kanyarodott jobb irányba, ami engem zavart, emiatt a lámpasor nem úgy megy ahogy kellene + a talaj sem egyenes, és az oszlophoz van igazítva az egyenesség), végére meg kapott egy stilizálást is a sötét 2 témájából. Meg talán a tónuskontraszt is állítva lett benneXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
koboldozat
senior tag
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Ricardo
titán
válasz koboldozat #14665 üzenetére
Ezek nagyon szépek lettek
-
Aryon87
félisten
Samsung Note 8 + snapseed
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Zsoltika11
tag
Üdv., nem is tudom mikor jártam itt utoljára. Hoztam pár képet:
Az első Lumia1020, a többi Huawei P10 Plus
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Zsoltika11 #14675 üzenetére
Oho, udv errefele is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Muerte68
addikt
jó képek-van egy pár kiemelkedő is: Esti út
Egy nyári este a belvárosban
Esti sétány
Téli vasútállomásLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Ricardo
titán
Jól sikerült képek. Kár, hogy nem direkt linket használsz.
-
Drakmusz
addikt
Szép sorozat!
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Muerte68
addikt
válasz Drakmusz #14685 üzenetére
A lámpás jó lett a fák is jól össze lettek hozva-a vízpart sötét,fakó-egy ff konverzió jó lehetne belőle
Meg nem szerencsés a kép közepére rakni a horizontot alsó vagy felső harmadolóba(a témától függően)jobban mutatLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
koboldozat
senior tag
Egy lumia 1020-tól ez elég gyenge teljesítmény plusz a többitől se dobtam egy hátast van benne érdekesség kreativitás de a minőség szerintem gyenge!
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
koboldozat
senior tag
Egy kép Lumia 1020-al
-
tzsolesz
nagyúr
Egy két Samsung szerkesztővel készített kép, mindegyik azzal vágva, hangolva, effektezve.
Hóvirág - lágy ragogás
Rózsa kóró - varázstoll
Cseppek 1 - jelzőrakéta
Cseppek 2 - jelzőrakétaSamsung Galaxy S6 edge pro mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok