- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz Gaaabeeesz #44579 üzenetére
Hétfői árakkal számolsz.
Benzin 640 és a gázolaj 717. -
gravi_t
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #44579 üzenetére
Legyen akkor egységesen 1500 litere, hátha nem lesz 24/7 forgalmi dugó végre a városban.
-
szebe
addikt
válasz Gaaabeeesz #44585 üzenetére
A fehérváriak lehet, de az "agglomerációból" járók szinte biztos hogy nem.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
forras2
őstag
válasz Gaaabeeesz #44585 üzenetére
Sok ember nem tudja lerakni az autót
Én Fülén lakom, Kőszárhegyen dolgozok, 12 órában. Kaputól-kapuig 9 km a távolság...
Este 18-kor végzek melóval nappalosban, 19:27-kor indul a buszom Szárhegyről. Minden 2. hétvégén dolgozunk, szombaton van 1 buszom reggel 6:50-kor, meg egy 11:50-kor és ennyi, vasárnap meg csak a 11:50-es van. Én nem tudom megoldani kocsi nélkül, és nagyonnagyon sokan vannak még hasonló cipőben.Benzinre vissza térve, itt polgárdin nem azért 5 liter/nap a limit, mert nem kapnak üzemanyagot, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen vennie a kútnak, amíg tart a hatósági ár...
-
válasz Gaaabeeesz #44620 üzenetére
Összeromlik, nem fog benzinként működni. Illetve bizonyos esetekben az üzemanyagrendszert károsíthatja, mert kiválik belőle a víz. Néha kell menni az autóval, akkor összerázódik, és néha tankolsz rá frisset
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
r0b3r
senior tag
válasz Gaaabeeesz #44620 üzenetére
Van ahol 3 hónapot mondanak, máshol fél évet. Nem tudom mi az igazság, mindenbe csak E5-öt tankolok. Elvileg kocsonyásodni kezd hosszú állásidő után, így kerti gépben sem szabad benne hagyni télire.
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #44690 üzenetére
Én tegnapelőtt hoztam el a kv gépem javítás után (csütörtökön adtam le), egy kedves néni veszi át a cuccokat és adja ki (gondolom, az anyukája lehet), telefonon beszéltem vele, ő hívott, mikor kész lett a cucc. Számlát akkor ad, ha átvételkor adsz email címet, de nincs olyan, hogy számla nélküli ár, legalábbis nekem nem említette, hogy többet kellene fizetni, ha számlát is kérek.
Egyenlőre jól működik a gép, kopp-kopp.******
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #44692 üzenetére
Ezt nem tudom ki, én nem ezzel a számmal beszéltem, gondolom, egy másik szerelő, aki nem szeretne hosszú távon életben maradni a piacon.
-
válasz Gaaabeeesz #44694 üzenetére
De olyan csalást még a világ nem látott, hogy elvisz egy rossz elektronikát az ember, és azzal ver át
-
válasz Gaaabeeesz #44696 üzenetére
Az mindegy... alkatrész nem akkora biznisz.
De nagyon egyszerű, feljelentés csalásért, majd felhívni, hogy még mindig kell-e neki.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Gaaabeeesz #44698 üzenetére
Az nem baj.
Én is jelentettem már fel csalót (2018), elkapták. A nevét úgysem adhatják meg, csak "**** ként bemutatkozó személy", stb. Telószám pont elég.
Nem is mondtam, hogy te nyomd fel, mivel nem te vagy a sértett...Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
válasz Gaaabeeesz #44721 üzenetére
Néznék egy HDD Sentinelt
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Pedig az valószínűleg vár valamire... Olyankor szokott így csinálni, ha valami háttértár nem reagál.
Hűtés amúgy jó? Csak ki-be kapcsoláskor rossz, vagy használat közben is tetű?Fogni egy Linux telepítőt (Ubuntu preferált) (és feltelepíteni a Windows helyett ) , és megnézni, hogy azzal jól megy-e (az Ubi telepítője egy kb. teljes értékű OS, pont jó arra, hogy egy pendrive-ról elindítod, és megnézed, hogy normálisan megy-e, így kizárod a Windows hülyeségeit is, meg az összes háttértáradat is).
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Próbáld ki mit csinál, ha bekapcsoláskor nincs netkapcsolat.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Gaaabeeesz #44723 üzenetére
Hogy állnak a frissítések? Naprakész minden? Tipikus win10 error, ha elmaradsz az update-el, k...ra lelassul.
Lomtár mekkora? 1GB bőven elég (sok is). Asztal nincs telepakolva majdegyszerrendetrakok cuccokkal? Normál telepítés volt, vagy azt olvastam a neten, hogy ki kell kapcsolni mindent IS, mert elromlik az SSD?
SSD típusa? Van közismert hibája? Firmware friss?
Alaplap BIOS friss?
Sata kábel márkája-minősége?
Szóval, sok minden lehetséges.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
válasz Gaaabeeesz #44728 üzenetére
Akkor hajrá megnézni másik oprendszerrel.
Látatlanban nem fogja senki megmondani, hogy mi baja van a Windowsnak (amiről amúgy sem lehet megtudni soha, hogy mi baja, mert nem közli).Illetve : C: -n van hely?
BIOS nem állt vissza gyárira, és ezzel együtt alacsony órajelre? Bár a mai lapokkal már nem szokott ilyen lenni.RAM hibától nem csinál ilyet, attól inkább kék halál.
-
gabyka
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #44728 üzenetére
Amúgy mi is a gép pontos felépítése? Mert eddig ez azt hiszem pont kimaradt...
-
válasz Gaaabeeesz #44731 üzenetére
"fu segg hulye vagyok en azokhoz a rendszerekhez. Életemben nem használtam azokat 🤣"
De mit kell hozzá érteni?
Ugyanúgy, mint egy Windows telepítőt, kiteszed pendrive-ra, és elindítod a gépet arról. Boot menüben lesz egy "Ubuntu kipróbálása telepítés nélkül". Elindul, grafikus oprendszert kapsz.
Nyomogatod egy kicsit, kiderül, hogy jó-e.De akár egy külön meghajtóra Windowst is tehetsz, ugyanoda jutsz, csak az több macera.
-
válasz Gaaabeeesz #44733 üzenetére
WTF miért lenne kezelhetetlen?
Amúgy még ha az is, jelenleg arról van szó, hogy valami mással leteszteled a géped, mint ami rajta van most[ Szerkesztve ]
-
Milyen hűtő van azon a 180W- os procin, nem lehet hogy túlmelegszik ? Vagy a VRM izzik, ha toronyhűtő van rajta, ami nem lefele fúj. Túlmelegedésre jellemző az ilyen laggolás, lelassítja magát a proci. Egy ilyen konfignak Ferrari gyorsasággal kell hasítania.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Dare2Live
félisten
most nem jut eszembe hogy de elég jól lehet naplózni mi mennyi időt visz el bootnál. google it.
Plusz ctrl+shift+esc mikor már bejött asztal és megnézni mi eszi procit. Esetleg SSD terheltséget is nézni.Ha ez bonyolult akkor én újrahúznám a W10et 0ról. Telepítőnél még bott driveről particiót is lekapnám. Ez ha SWs a gond és 90% az akkor megoldja.
DasrthSun bootnál hosszan kb kizárt. Plussz akkor a probléma máskor is előjönne.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
válasz Gaaabeeesz #44737 üzenetére
Hát akkor saccra, valami szoftveres gubanc foghatja meg sztem is.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
eami
veterán
amúgy nekem úgy hangzik, mintha valamilyen HDD/SSD kezdené feladni és a windows azon pörög. Van egy olyan SSD-m, amelyik ugyanezt csinálja. HDSentinel 100% mutat rá.
-
gabyka
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #44745 üzenetére
Nincs felcsatolva esetleg hálózati meghajtó? ( pl. nas, másik gép megosztása, stb.)
Ha van, egy próbát megérhet a lecsatolásuk. -
válasz Gaaabeeesz #44745 üzenetére
Windowson nem tudom (mivel az semmit nem közöl magáról).
Esetleg megnézheted, hogy mennyire rohadt meleg az SSD, amikor megy a gép (hozzáérsz).Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Gaaabeeesz #44901 üzenetére
Tudom, így is vásárolok, de jelenleg kéne egy bringa asszonynak
-
szebe
addikt
válasz Gaaabeeesz #44979 üzenetére
Esetleg akiktől vették. De ők gondolom nem lesznek lelkesek, mert öröklésről van szó, akkor a tartozást is örökölték...
-
csibor
addikt
válasz Gaaabeeesz #45125 üzenetére
Igen arra
-
válasz Gaaabeeesz #45425 üzenetére
Reklám a weboldalon is lehet... Mindenhogyan f*ck logic
-
válasz Gaaabeeesz #45806 üzenetére
Ha sikerül, azt is megissza az ember 1 hét alatt...
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #45806 üzenetére
Az a pár doboz sima liba.
Nem vagyok egy nagy sörfogyasztó.[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Gaaabeeesz #45936 üzenetére
Jól bebasztam tegnap, fingom nincs ezt miért írtam.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #45938 üzenetére
Gondolom ott szokott menni, hogy javítsam, ne javítsam, túl drága a szerelő, stb. Vesznek egy milláért használt autót, aztán rinyálnak, hogy rá kell költeni még egy millát. Mondjuk annyira nem láttam ott ilyet, de talán erre hajaz. Én megcsinálnám magam az említett tévét, vennék hozzá szerszámokat, aztán ugyanannyiba fájna, de a szerszámok megmaradnának. Legalábbis ezt az elvet szoktam követni, ha megéri.
Buliban hasznos! =]
-
Andris837
senior tag
válasz Gaaabeeesz #45949 üzenetére
Nekem is dettó, iPad-en és iPhoneon is.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
1stVikman
senior tag
Android/ chrome szintén.
-
Fred23
nagyúr
Firefox teljesen rendben.
-
Dare2Live
félisten
válasz Gaaabeeesz #46021 üzenetére
Bingó uaz a tipus és csatlakozás. Újépítés el lehet zárni.
Ahogy írtam is "Simán megcsinálnám ha enyém lenne a lakás" mert ami megy a vállalkozók részéről az rablás. Csakhát nem az enyém a lakás kifizetik.
kb a szitu uaz mint ~4éve egy 56nmes panel festése. 220+anyag. Akkor köszönöm nem. 2nap alatt lett kész. 110K/nap. Most 2022ben mennyiért dolgozik egy napot egy festő? 150k? 200k?Tényleg ahogy írtam. Aki nem keres min 600k+ nettot az dobja el amit csinál és essen neki.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ptesza
senior tag
válasz Gaaabeeesz #46021 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy úgy b*szták oda. Az akkori rendszerekben amikor még öntöttvas radiátorok voltak, úgy kellett megoldani, hogy minden lejtsen vissza a kazán felé. Keringtető szivattyú nélkül kellett működnie gravitációs elven. Ez sok kompromisszummal járt, de nem tagadom voltak kóklerek is bőven.
-
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #46095 üzenetére
Gyakran azt látom hogy úgy vásárolnak az emberek mintha nem lenne holnap.
Més que un club!
-
válasz Gaaabeeesz #46098 üzenetére
Főleg ha elszórja minden pénzét
@Chatran : Róma, Kalóztanya, Pasa, ezek mind direktben is rendelhetők.
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #46261 üzenetére
Mint írtam, a mosógépet mondták. Este még lementünk a lakásszövetkezet irodájába, hogy jegyzőkönyv legyen. A nő elkezdte írni, aztán mikor odaért, hogy a mosógép akkor vigyorogva azt mondta, hogy akkor köszi, ennyi. Mivel nincs csőtörés, meg megszűnt a hiba az ő részükről ennyi. Adott egy biztosítási számot, hogy az alapján lehet menni a biztosítóhoz. Anyósom lakása amúgy. Este elvileg sóginő online elindította a dolgot. Mondjuk ez a rész vicces volt. Ott visított, hogy miért nem hívtunk rendőrt. Minek ba***meg, elveszi a lakás forgalmiját, vagy wtf? Nem elég a baj, még a zsaruk is rajtunk röhögjenek? Após még élt, ő párszor rájuk hívta, mert nem bírtak kussban maradni, de az sem ért semmit. Egy történetet olvastam régebben, hogy ott is már sokadszorra hívták ki a rendőrt mert buliztak ezerrel. Az utolsó alkalommal a rendőr már be sem csengetett, csak lehúzta a villanyórát. Aki elsőként kilépett, hogy megnézze mi van kapott egy állast. Utána állítólag kuss volt.... bárcsak igaz történet lenne
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #46267 üzenetére
Nem c-type, de lightningnek sem mondanám
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #46502 üzenetére
Pedig muszáj lesz az obi/praktiker kínálattal beérni. Vasárnap nincsenek nyitva, max szombat délelőtt. Részemről a Szatmári, Megatherm, Gépész nem ajánlott. Olyan magas lóról, flegmán beszélnek az eladók, hogy inkább kihagyom. Pedig nem vagyok hülye, tudom miről beszélek mikor kérek valamit... A Hollander már ajánlottabb, a B52-ben meg kimondottan kedves eladók vannak. Mondjuk ott csak 3x voltam. Aztán van még, de nekem ezekkel van tapasztalat. Speciel én inkább nem is a városban vásárolok...
Az meg egy másik kérdés, hogy milyen van éppen raktáron...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
inf3rno
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #46917 üzenetére
Ja de ott ránézek a profilra, aztán kukázom a levelet. Itt még azt sem lehet, csak a szóhasználat és a név alapján kell megmondani, hogy csaló. Mondjuk nem nehezítik meg arab meg olasz nevekkel. Illetve HA-ra szinte csak magyarok reggelnek. Az már gyanús, ha valaki tört magyarral vagy angolul ír rám.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
válasz Gaaabeeesz #47233 üzenetére
? Sör lefér rajta nem? Akkor meg mi a problem
[ Szerkesztve ]
-
walgud6
tag
válasz Gaaabeeesz #47241 üzenetére
BP is jó
-
elder troll
őstag
válasz Gaaabeeesz #47277 üzenetére
Sajnos rengeteg hiszékeny idiótával voltam összezárva gyerekkoromban, gyakorlatilag minden létező MLM-ben benne voltak, és gyerekként kötelező volt ilyen szeánszokon részt venni. Értelemszerűen nem a termékkel van problémám, hanem az egész rendszerrel, ahogy családokat, egyéneket és kapcsolatokat tesz tönkre.
Már töröltem két wall of text-et hsz írás közben (saját családon belül megtörtént események), úgyhogy bele se kezdek harmadszorra. -
szebe
addikt
A cuccok jók, az más kérdés, hogy leteszem a hajam az árak láttán.
Meg persze, MLM kalapom.
-
Jarod1
addikt
pont ez az Aleo first spray érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest