- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #20098 üzenetére
o pedig bicikli az olcsobbak közé tartozik... 200-400ból igény szerint köcölékestül már kész vagy arra rájön igény szerint évi 30-50 és kész. És ha tolod kondibérlet se kell sött még bérletet is elpasszolhatod.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
f27
senior tag
válasz #92888064 #20099 üzenetére
Tevedsz nagyon is!
Sok navos volt mar nalam javitatni dolgokat,es van olyan reszleguk ahogy folyamatosan az a dolguk hogy az olx,jofogas,vatera,prohardvereket olvassak es nezzek mi milyen tevekenysegeket folytat.
Jelenleg is van itt valaki akit figyelnek eroteljesen ,ahogy tudomasomra jutott[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dare2Live #20102 üzenetére
Nekem eddig szeptember óta 400-ba van a pariba meg a kiegészítői. És ez még csak egy alu alsó középkategóriás gép. Nyárig még mondjuk 160k értékű tuning tervben van.
Azért az álom masina az 2M fölötti árban mozog.
Szóval tud ez is nagyon drága hobbi lenni.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #20105 üzenetére
Nekem van egy egyszeru KTM bringam
Van benne egy oco 160 ezres hajtokar,es semmitnemero 50 ezres telescop,egy aluvaz ket oco nemtudom mit ero kerek,tettem bele a hegyekbe tokon babon arkon bokron 2000km
Es pont olyan nagyszeruen gorol mint mikor megvettem!
Jah es nekem osszesen 20 ezrembe van ( ket javitott xboxot adtam erte cserebe) ami akkor 80 ezret ert.
Gyerek megunta elcsereltuk.En igazabol egyedul az olajfekes tarcsafekeket hianyolom rola,de a bringaboltos monta ezen a legjobb bovdenes fek van,igaz ugy mukodik mintha semmit sem huznek,a tarcsafekek meg satuk rajta
Azt sem tudom mit cserelnek rajta ki,es vajon minek?
Nem konnyu gep mert kb 8-10kg lehet,de a hegyekbe kell a masziv bicikli,mivel aszfaltot ritkan lat ha ebb a hegyekbe szaggatom -
Varoz
addikt
Biztos körzőn volt a bódé csak valami hiba csúszott az egyenletbe. Leginkább egy balf.sz sofőr személyében.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nagyúr
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #20108 üzenetére
Elvileg egy 650 ezres gep volt ujkoraba.( az ar hamar osszejon a 160ezres hajtokarral nyitva )
Nem fullos de annyira jo alkatreszekbol van osszerakva hogy kemeny hasznalat mellet sem kotyog lotyog semmi rajta.
Egy ujal fellehet emelni.
A sujat kb re montam sosem mertem,de van egy boltba 160 ezres montija az aszonynak alu az is,de attol fenyevekre konyebb.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #20105 üzenetére
330+ az már nagyon nem alsó-közép, abba már jórészt XTvel szerelt 7005/6061alus gép is belerakható, az meg a komoly évi sokezer kmet tekerő, maratonokra járó, hobbiversernyző kategóriának kb a teteje.
Én ennél sokkal gyengébb/olcsobb ~200K kategóriás LX/DEORE/XTs 7005ös bringával túráztam éveket a mecsekben, indultam CC, DH! és maraton versenyeken, letekertem vele többször adriára és rendeltetésszerű használat esetén sose volt vele baj.
Az más kérdés, hogy amikor fának mentem 40el szó szerint kettétört a teló, amikor a megáradt patak elvitte beázott az első agy és ezért most is monoblokk van rajta elöl... és sokáig nem volt bringásgatyám és amikor lett akkor is pikkpakk kiszakadt és ha mecseken keresztül akartam hazamenni lehuztam a farmert és felhúztam a hátizsákból elővett rövidgatyát/melegítőt.Sajnos kevés kép van annak nagyja is még analóg... nagyon jó volt. és ha LX/XT helyett XTRel lett volna szerelve a titán bringám se lett volna semmivel se nagyobb az élmény. És neked se lesz semmivel nagyobb az élmény akkor ha lecseréled a V féket tárcsára, LX hajtókart XTRre... Az a bringa ami meg 330ba kerül a komoly hobbsita vonalnak már a csúcsát karcolgatja és nem alsó közép...
remélem érthető volt, én meg lefekszem alduni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
válasz Dare2Live #20110 üzenetére
Szép géped volt. Azért nem mai darab ahogy nézem akkoriban tényleg lehetett még egy 330k-s bringa felsőkategóriás de ha ma ránézel egy árlistára akkor láthatod hogy a csúcskategória nagyjából 1M-tól indul és bizony akad MTB 2M-ért is.
Nekem amúgy országútim van (Focus Culebro SL 2.0), ennek az új ára volt 330k de én kifutó akcióban megcsíptem szerencsére. És ez tényleg maximum egy alsó középkategória (105-ös szett van rajta de nem homogén az egész, Tektro fékek és FSA hajtás került rá).
Múltkor kíváncsiságból megnéztem mibe kerül egy komoly országúti szett. Egy Campagnolo Super Record EPS itthon csekély 1,5M forint. De még egy Dura Ace Di2 is 1M. És ugye ez a bringának nincs a fele mert kell még hozzá váz, kerekek plusz a kiegészítők.
A lényeg hogy nagyon drága már minden és minél feljebb mész úgy nő az ár exponenciálisan. Nem feltétlen lesz egy sokkal drágább cucc annyival jobb is mint amivel többe kerül.
Itt a topikban még D.Orionnak van egy elég fasza montija ami nem épp egy olcsó darab.Més que un club!
-
mtade
aktív tag
Fényképezőgéphez értő topiclakó lenne közöttünk?
Használt gépen gondolkozok, egy nem bóvli kategóriáson, legyen bridge, csináljon szép képeket. A megcélzott 40k környéke mission impossible? Van pár ismerősöm, akik megelégedéssel használják a panasonic félprofi gépeket, azok tényleg jók? Ha nem, akkor mit lenne érdemes?Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
nagyúr
Nekem volt Panasonic FZ38-as gépem azt nagyon szerettem. Bridge kategóriában egyébként elég jókat írnak a Pana gépekről. 40k mondjuk szerintem elég necces ha újat akarsz venni. Most nem tudom melyik utódja van éppen piacon de anno valami 80k-ért volt az FZ38 pár éve.
Ja és volt bennük teljesen manuális mód szóval ha valaki ismerkedik a fotózással az tudja állítgatni.Közben megnéztem, most FZ72 van és ez is 80k-tól indul.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #20113 üzenetére
Használtban gondolkodok. Köszi a választ!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
nagyúr
-
makro
senior tag
Nekem is Pana FZ38-asom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Automata üzemben csak a gombot kell nyomni, így a családban bárki tudja kezelni. Viszont ha előtör belőled a fényképész, akkor szinte bármit tudsz rajta manuálisan állítgatni. Szép éles makrós képeket lehet vele lőni
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #20118 üzenetére
Köszi, mobilról bírok csak netezni mostanában, így nem is olyan egyszerű. Már szervezem is. Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
honda23
aktív tag
Panasonic fz45, ultrazoommal. Nekem ez van 3 éve.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
tzimash
őstag
Valaki nem tudja véletlenül hol lehet barkát szedni a városban vagy környékén?
Az asszony barkát akar... -
mdk01
addikt
Nézd meg ezt: Cannon SX220
-
LógaGéza
veterán
Szép estét!
Elnézést, hogy idegenként bekontárkodok, lenne egy gyors kérdésem. Nem ismeri véletlen valaki ezt a gépjárművet? Elvileg holnap indulnánk érte, de ha van vele valami baj "köztudottan", akkor nem mennénk el feleslegesen Békéscsabáról..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Rellind
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz 1stVikman #20129 üzenetére
Én nem akartam beleszólni, hogy annyi pénz nincs, amiből egy ilyet rendeben lehet tartani, de ugye nem az én dolgom... Meg hát gondolom az eladó már kenyérre is kölcsönkér, hadd egyen holnaptól szegény.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pd
tag
válasz Rellind #20126 üzenetére
Nem is lenne ezzel probléma egyébként, ha a beszedett díjat a rendbetételére és aztán a karbantartásra fordítják. Az út hepehupásabb már, mint sok helyen a városban, azokról a nyomorult fekvőrendőrökről meg jobb nem is beszélni. 2-vel nem lehet rajtuk átmenni kábé. Pár nagy teljesítményű lámpa meg kamerarendszer is elférne azért.
Az egy ingyenes óra tök korrekt, a mozinál a 3 már neccesebb. Egy átlag 2 órás filmnél már jól ki van centizve, pláne, ha előtte/utána még falatozna is valamit az ember.
Remélhetőleg ilyen jegyet kiad, amikor bemegyek, automatánál megmókolja a cucc, kimenetelnél meg beszippantja rendszer lesz, bár a mozijegyes témát nem tudom, hogy oldják majd meg.
Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy annak idején milyen feltételekkel kapták/vették meg a várostól a területet a befektetők. Gondolok itt arra, hogy volt-e valami kikötés, hogy ingyenesnek kell lenni a parkolásnak x évig, és cserébe kicsiolcsó áron övék a hely. -
juliabrilke
veterán
Fogjátok és átálltok a Tesco parkolójába, ha lesz helyetek a többi kocsi mellett.
A környező utcákban ügye fizetős, gondolom nem véletlen ez a döntés se.Mondjuk az emberek alsó hangon 50%-a csak ott parkol, mert ingyenes volt, plázába meg nem ment be.
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
válasz juliabrilke #20134 üzenetére
Tesco parkoló is mindíg tele van meg a gödörben is alig van hely. Így még szarabb lesz a helyzet. Mennék tömegközlekedéssel is be a városba csak hétvégén óránként jár a busz. Hétköznap csúcsban 30 percenként. Ja és ha 3-an megyünk akkor oda-vissza (Maroshegy-Piactér) 1800ft lenne a jegy, benzinből olcsóbban kijön.
-
juliabrilke
veterán
4,5k-ért érdekel valakit eladó bérlet?
-
Andris837
senior tag
válasz juliabrilke #20141 üzenetére
Aaaa, ha tegnap szólsz király lett volna...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
ocsi19
senior tag
Eladó 2x2GB DDR3 Kingston HyperX 1600 MHz KIT - 10e
-
tzimash
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az oroszlányi Borgwarner-nek van-e céges buszjárata Fehérvárról?
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Valaki esetleg tud segíteni Sim vágásban?
Mini>>Nano
Normál>>Mini (ez elvan törve, talán így is menne, ha nem, akkor szolgáltató majd ad egyet )Ugyanitt: Iphone 5 adatkábele (Lightning) esetleg lenne eladó valakinek?
Köszi
Üdv, Gabesz
-
őstag
válasz Gaaabeeesz #20146 üzenetére
én nem bírtam várni az új telefonom megvásárlása után, ez alapján csináltam meg.. Előtte egy már lejárt SIM-mel végeztem próbavágást, nem ártott..
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
1stVikman
senior tag
válasz Gaaabeeesz #20146 üzenetére
Itt van kinyomtatható sablon, egy próbát megér szerintem: [link]
Szerk: Az előttem lévő azért pontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Vagdosná a fene. Szolgáltató cseréli ingyen, csak mond azt, hogy szar, eldobja a hálózatot, sosincs térerő stb.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest