Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz ManUnited #8962 üzenetére

    Hello!

    Köszi a leirást neked is! :R
    Kicsit szabin voltam közben, úgyhogy csak most tudok reagálni.

    No sikerült felrakni a PhotoStation-t és a DS Photo+ -t a nejem iPhone5-ösére és az én Android-os telómra is. A helyzet a következő:
    1. a PhotoStation érzékelte a /photo mappában már meglévő képeket és szépen konvertálta is a képeket jó 2 napon át - mint ahogy másnak is

    2. amikor kész volt akkor elkezdtem beállitgatni a PhotoStation-t, és hát kicsit bosszankodtam, mert sajnos eltartott egy ideig, mire mindent szépen kimazsoláztam, hogy mit kell beállitgatni, hogy

    a) elérhető legyen webről - hol kell az új portot belőni, amit a routerekben forwardolni is kell, ugye, mint a többi alkalmazásnál külső eléréshez

    b) védett legyen a tartalom (privát) és csak a meglévő DS userek láthassák csak, de azok gond nélkül

    c) mobil eszközökön be tudjon lépni az ember, és müködjön a rendszer

    3. látom már, hogy az auomata update-nek csak újonnan készült pár db kép esetén van értelme, a meglévő brutál állomány Patice javaslatához mérten PC-ről illene feltolni a kovertálás meggyorsitása miatt - sebaj, ez csak egyszeri teendő, ezt még kibirom - de ha nagyon kell, végülis manuális update-ek (upload) is lehetnek, ha minden kötél szakad és nem megy a full automatizáltság - bár egyelőre egy teszt során androidról szépen csinálta :)

    4. Ami kérdés felmerül:
    a) adott 1 db DS (+ Photo Station) és 1 db user (egy mobil eszköz + DS Photo+) - itt a mobil eszközről való bejelentkezés egyszerű, megjegyzi a rendszer (DS Photo+) a cimet + felh nevet + jelszót, de:

    b) mi van, akkor ha van 2 db DS (+ Photo Station userenként, egyiken 2 + másikon is 2 ) és 4 db user (4 db mobil eszköz + DS Photo+) - itt már egy eszköz esetén egy másik Photo Station-be való bejelentkezésnél mindig át kell ütni a cimet (adott felh név és jelszó mindenhol ugyanaz - ezzel könnyitve a belépéseket) a DS Photo+ -ban?? Vagy van netán erre vmi okosabb megoldás?

    hogy könnyebben érthető legyen:
    Diskstation 1 - Photo Station 11 (user 11 sajátja)
    Diskstation 1 - Photo Station 12 (user 12 sajátja)
    Diskstation 2 - Photo Station 21 (user 21 sajátja)
    Diskstation 2 - Photo Station 22 (user 22 sajátja)

    user 11 szeretne a DS Photo+ -on belépni A Photo Station 21-be (nézelődni, kommentelni, stb) - ehhez a DS Photo+ belépő oldalán mindig be kell gépelni a Photo Station 21 (web)cimét, vagy van erre vmi 'kedvencek' megoldás? :F (adott felh név és jelszó nem változik, az ugyanaz mindenhol adott usernél)

    Köszi előre is srácok!! :R

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák