Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #80977664 #54470 üzenetére

    Arra céloztam, hogy biztos nem azzal az elsődleges céllal találták ki, hogy a nasról internetre kilőtt otthoni filmeket lejátsza.... nem is hiszem el, hogy ezt valaki így csinálja. szerintem ő sem. - én sem :)
    de majd egyszer nézd meg egy normális médialejátszó képét meg a kodiét egy valamirevaló tévén és majd akkor rájössz mi a különbség... - Hoho, nekem írod, 50 médialejátszóval mögöttem? :) Nagyonis tisztában vagyok egy médialejátszó képminőségével és lehet, hogy meglepődnél ha egy normális eszközön futó Kodit hasonlítanál össze a Himediáddal.
    akinek van senki nem a kodit használja lejátszásra, max a felületet amíg kiválaszja a filmet. - de bizony, azt használja csak normális, Kodi által támogatott eszközön. Himedián valóban sz@r a Kodi képminősége, Zidoo-n is, de nem azokon kell használni, nézz meg pl. egy HTPC-t, egy LibreELEC/CoreELEC eszközt, Nvidia Shield-et. Apple TV-n futó Kodi fork (MrMC) is nagyon jó képminőséget produkál.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák