Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz olajbogyo #47599 üzenetére

    A windows mappa önmagában kb hiába van mentve az a windows helyreállításához sok esetben kevés lehet. + ez a windows mentésére (tehát, hogy pld berakni a komplett gépet) főleg fájlelőzményekkel nem a legjobb szerintem.
    Látatlanba nehéz okosat írni, hogy nálad mi lenne jó. Nálam úgy néz ki, hogy egy SSD a rendszer és erről komplett image mentést csinálok a meghajtóról aomei backapperel amit 3 geberációban rotálok és a NAS-ra készít mentést megint egy erre külön létrehozott felhasználó egy mappába (itt nincs verzió követés).
    De ez fizetős szoftver. De van más is ami tud NAS-ra menteni így (akár ingyenes is szerintem pld EaseUS Todo Backup Free talán)

    lewisfm
    A Windowst mint olyat azért nem szeretem használni mert bár most éppen nem tudom, hogy van de amikor utoljára még win 10-en is amikor néztem is úgy volt, hogy 1 SMB felhasználót tudott kezelni / cél egy időben tehát vagy ugyan azzal ment a mentés is a NAS-ra mint ami egyébként volt használva vagy nem volt jó. Viszont így meg ugye nem lehet a mentést szeparálni mert a hálózaton elrejtés csak nem hozzáértőktől véd így egy vírus algoritmus nehezebben fér hozzá, mert ha egy ilyen3 féltől származó szoftver nem is jól tárolja le ezeket a bejelentkezési adatokat, kisebb az esélye, hogy egy általános vírusba belerakják, hogy felhasználja egy hálózatos fertőzésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák