Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #29810560

    törölt tag

    válasz Véreshurka #40822 üzenetére

    Saját TV Mosaic alkalmazással működik. Az alapverzió ingyenes, a Plus verzió 40 €, de a Plus 20 napig ingyenesen kipróbálható.
    Élő TV műsor streamelése LAN-ra és Internetre bárhova a világban. TV műsor rögzítése - azonnal vagy programozottan (EPG ill. idő alapú programozás) - NAS-ra. Rögzített műsorok visszanézése, menedzselése. Stb. (Ingyenes Android app is van hozzá, az iOS még nem készült el.) Nézegesd a TV Mosaic site-ot minden le van írva! :K

    A DS Videó sajnos nem kezel DVB-C tunereket, ezért régen nem működött a DTV opció benne. Sőt, le is kellet állítani, mert ütközött a "régi" DVBLink szerverrel.
    ... de, most az új TV Mosaic-nál úgy néz ki megoldottak valami kompatibilitást, mert be lehet kapcsolni a DTV opciót.
    Én ugyan nem használom a DS Videó DTV-t, mert nekem elég a TV Mosaic, mint 3-rd party megoldás. :K

    Mint írtam, a régi rendszert kb. két éve használom/használtam. Néztem már vele DIGI TV-t Görögországban, Lengyelországban és Csehországban is. Indítottam rögzítést ezekből az országokból, majd amikor ráértem visszanéztem őket pár órával később. Natív HD/SD streamet transzportál(t)/rögzít(ett) hibamentesen.
    ... és az új jobb, mint a régi. Kb. egy hete tesztelem és nagyon bejön. :K
    Egy hátránya van. Nem kezel CI+-os DVB-C tunereket - igaz nem is nagyon van ilyen - így a DIGI kódolt adásait (pl. DIGI Film) nem tudom nézni vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák