Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laca891

    aktív tag

    válasz Bozso68 #32844 üzenetére

    A mobil appot a NAS nem zavarja be. Belehet állítani az FTP feltöltést és a Surveillance Station-t is.

    Hogy távoli ip címet elérj a Surveillance Station alkalmazással, ahhoz kell egy DDNS szolgáltató. (lehet a Foscam is ad ingyenes ddns-t)

    A NAS-on betudod állítani az ingyenes ddns szolgáltatást. (synology.me)
    Ha az FTP feltöltést választod a synology.me -vel fog működni a dolog. Vezérlőpult /külső hozzáférés / ddns / hozzáadás itt kell megadni a ddns szolgáltatót. (ezt kell majd beírni a kamera FTP beállításánál az ip címhez és 21 port valamint felhasználó név és jelszó.

    A speciális menüt is töltsd ki a külső hozzáférésnél.

    A következő lépés a router beállítása. Végül is egyszerű .
    A külső hozzáférés / router beállítás / adatútválasztó beállítása Ezzel lehet tesztelni, hogy a routert belehet-e állítani. Mindenhol zöld pipának kell lennie és utána "tovább" gomb és "alkalmazás" gomb.
    Majd a LÉTREOHOZÁS, itt a beépített alkalmazások közöl kell választani. Neked kell a két Survallince station az FTP és a két kezelői felület -nél a pipákat be jelölni. (5db elég) Majd mentés és kiírja a csatlakozás ellenőrzését.

    A FTP beállításnál figyelj a felhasználó és mappa kijelölésre és a megosztott mappánál a FTP-hez kiválasztott mappa speciális engedélyeit ellenőrizd. Tehát fájlszolgáltatások / FTP (21 port) szinte mindenhova tehetsz pipát az általános / speciális beállításoknál a felhasználó és mappa kijelölése.

    Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák