Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Patrol #32388 üzenetére

    olyankor az a gond, h a mobilon pl a fájlok nagyját nem fogja szeretni, s transzkódolnia kell. De akinek erre szüksége van, s van elég tárhelye, nem muszáj on the fly procigyilkosan ezt megtennie, előre át lehet transzkódolni a filmeket különböző eszközökre, ezt akár ütemezetten is lehet csinálni.

    De ha pl vki rendszeresen futtat vírusirtót, vagy egyszerre több eszköz néz róla filmet, vagy sokat torrentezik s számít neki a letöltési sebesség, ott bizony számít a proci (vírusirtó esetén a ram is) uh bőven megvan a helye az erősebb hw-eknek is otthoni környezetben, de cégek is előszeretettel használnak nasokat, ott meg pláne.

    Arról ne is beszéljünk, h nast nem csak 1-2 évre vesz az ember, s azért egy jobb architektúra a késöbbi támogatások miatt is fontos, valamint az informatikában amint van számolási erő, arra lesz is késöbb szükség :D egy 211-es nast pl megnézel, az ma már nyögvenyelős, s 2-3 év múlva pláne az lesz! pedig mikor megjelent, akkor az is elég bika volt a maga nemében. Szóval aki hosszútávra tervez, az nem baj ha hagy egy kis potenciált a gépben!

Új hozzászólás Aktív témák