Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Konflikt

    addikt

    hasznaljatok UPS-sel a NAS-t, nalatok hogyan viselkedik?

    nalam kov. a setup: ~2 hete van egy 412+ (DSM 4.2-3211), es raktam moge a heten egy APC BE550G-GR-t (masneven ES 550-et). DSM-ben a beallitasok, es hatasuk:

    1. verzio:
    "szunetmentes tapegyseg tamogatas.." pipa. es 60 masodpercre raktam a biztonsagi uzemmodba lepes idejet, hogy teszteljem.
    viselkedes, miutan kihuzom a szunetmentest: 60 sec utan belep a biztonsagi uzemmodba, (server going to safe shutdown) azaz: a status led kikapcsol, de a HDD LED-ek tovabbra is vilagitanak, es a bekapcsolo gombja szinten. max fogyasztason porog, de elerni nem lehet a NAS-t. csak szivja az UPS-t. amint visszadugom az UPS-t, bekapcsol a NAS - OK, bar nemtul elegans.

    2. verzio:
    "szunetmentes tapegyseg tamogatas.." pipa. + UPS lekapcsolasa pipa.
    viselkedes, miutan kihuzom a szunetmentest: szinten belep biztonsagi modba (egnek a HDD LED-ek,) majd utana levagja az UPS-t. miutan visszakotom az APC-t a halozatra, nem tortenik semmi.
    -itt jolenne egy olyan opcio, hogyha van aram ujra, akkor magatol elindul. van ilyen?
    -ha mar ugyis lekapcsolja az UPS-t, akkor mert nem kapcsolja ki magat normalisan elotte inkabb? ebbol biztonsagi modbol power off az elvart mukodes? nem tunik normalis leallasnak, habar a log szerint OK.

    [ Szerkesztve ]

    Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

Új hozzászólás Aktív témák