Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberslider

    őstag

    Kérdeznék pár dolog, mivel még nem láttam élőben NAS-t, és azért van 1-2 fontos dolog amit szeretnék úgy csinálni, ahogy én azt elképzelem :P

    #1
    Mivel dolgozom is a gépekkel, van számlaprogi, és csomagrögzítő alkalmazás, stb, amik az adott gépen mappában futnak. Ezt szeretném én a laptopról is elérni, il. otthonról is úgy, hogy az adatbázis egy legyen (nem is lehet több). Ezek az adatbázisok egy ill. több sima file(ok) a mappában szóval semmi extra, ha átmásolom egyik gépről a másikra muxik...Csak ez nem megoldás, mert akkor vissza kell másolni, mivel módosul.

    Ezt meg tudom valósítani nassal? Most gondolkozom, a VPN jut eszembe hirtelen (amit még szintén nem hasznátam sosem), és egy felcsatolt hálózati mappa - amiben a szükséges program pihen. Ez működőképes?

    #2
    hogyan működik pl egy video lejátszása NEM lokális hálón? Tehát pl. lemegyek vidékre a weekendházba, mert az menő, és onnan akarok lejátszani egy videjó fájlt? Mennyi esély van rá egy átlagos netkapcsolattal? Ill mi történik ilyenkor? Az ok, hogy egy kis file-t megnyit a video alkalmazás, de egy nagyobbat? Ez hogy muxik?

    Synology 215J-ben gondolkozom...

    :R

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html

Új hozzászólás Aktív témák