Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Darko_addict #17000 üzenetére

    "Oké, hogy hálózaton már régóta nem tudok kommunikálni vele, gyakran szakad meg, gyakran nem dolgozik" - nem, nem oké.

    Valamilyen hálózati beállítás, tűzfal, hibásan felvett megosztás, egyéb felel az ilyen hibáért.

    Ha rendesen be van konfigurálva, és a hálózat is rendben van, valamint a router sem buta, akkor ilyen anomáliák nem lehetnek.

    Remek példa, hogy volt egy sokáig jól működő, gyengécskébb gyártó általi, de gigabit portos routerem (nem Dlink, de valami hasonló.). Majd mikor a Syno bekerült a hálózatba, és hirtelen több dolga lett a routernek, jött olyan, hogy hopp nincs netem, hopp megállt a laptopon a wifi kapcsolat, meg még 1-2 furcsaság.
    Én egy Asus RT-N66U-t vettem, nem meglepő módon azóta az ég világon semmiféle hálózati problémám nincs.
    Nem lehetetlen, hogy nálad is a router a szűk keresztmetszet.

    Ez persze az USB-s HDD anomáliát nem válaszolja meg, de azt én nem is használok, így kb. az egyetlen, nem Syno-oldali hibaként az jut eszembe, hogy az a HDD kap-e elég áramot. Lehetséges, hogy valóban a Syno-d gyengécske (melyik modelled van?), ezt nem tudom.

    update: "A másik pedig egy update, hogy a DSM-ben kezdeményezve a másolást rendben tudok fájlokat tenni a HDD-re" - akkor részemről pedig +1 szavazat a router cserére. Vagy ha tudsz, kérj kölcsön egyet, de valami normálisabbat, mindenképp gigás lan portokkal.

    szerk2: lám, Gsx-rr is a routeredről kérdezősködik. :U :DDD

    Core2duo6600: én a helyedben 0-ról újra raknám a Transmission-t, hálózati portok átnézésével együtt, de ez csak egy ötlet és nem tanács, mert anno én nem tudtam feltelepíteni, elakadtam valahol úgy, hogy nem volt elég a segítség hozzá, amit kaptam volna. :N

    Kérdés: az új, 215+ vajon megéri az árát pl. egy kb. fele árú 215j-hez képest? :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák