Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz Dzsana #32144 üzenetére

    :C
    Vicces volt, de el is gondolkodtam rajta főleg, ha az előző beírásomat is figyelembe veszem.
    Most tényleg olyan hangulatba vagyok, hogy tudom hasonlítani az órákat az autókhoz.
    Abban a különbségben, hogy autókból nincs hamisítvány csak gányolt több 10 éves felső kategóriás kocsik. Gondolom és látom a most "fillérekért" adott omegák, tissot stb órák is valamikor jó és drága órák voltak, míg most fanatikus hozzáértés nélkül csak ipari hulladékok. Én sem fogok az autómata orientemre soha egy fillér javítást kifizetni, inkább egy új 30ezerért, mint egy 15 ezres szerviz. Autóba ülve sem lehet összehasonlítani az új kocsiba való beleülést, hiába mondom, hogy a mostani autóim 9 és 14 év közöttiek és szinte minimális ráfordítással, komolyabb hiba nélkül használom őket, mondhatom tök jók, de egy újba beleülni na az igen. lehet polírozgatni őket, igen, de soha nem lesz az az érzés.
    Órát is vagy a több millást megőrizni műtárgy formátumban, vagy használni és használni egy nekem tetszőt és mikor már nem ér meg nekem többet mint emlék mehet a fiókba. Hazudni meg hogy nagyfateré volt nem fogok.
    nem bántani akarok senkit, csak most ez az én véleményem.
    Tetszenek a 70-es évekbeli órák (bullhead) de inkább kéne a mai átirata.

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák