Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    Ez a termék az első olyan Grand Seiko modell, amely "Ever Brilliant Steel"-t (*1) használ, amely a világon a legmagasabb korrózióállósággal rendelkezik, nem csak a ház, hanem a karkötő esetében is. A gyönyörű fehér fényt kibocsátó fejlett anyag harmonizál a 2020-ban született újgenerációs „Caliber 9SA5” innovatív mechanikai szerkezettel, és gyönyörűen kiegészíti a fennállásának 55. évfordulóját ünneplő „44GS” dizájnt.

    (*1) Ennek az anyagnak a PREN (Pitting Resistance Equivalent Number) értéke 1,7-szer magasabb, mint az általános luxusórákban használt rozsdamentes acélé. A PREN egy széles körben használt index a fémek korrózióállóságának értékelésére.

    Ősidők óta a hó olvadása a hegyen. Ennek a terméknek a számlapját a fenséges Mt. A finom bélyegzett minta árnyékai és az ezüsthöz közeli világoskék szín az Iwate-hegyre érkező tavaszi olvadást fejezi ki. Ez a gyönyörű modell harmonizál az Ever Brilliant Steel csillogó fehér tokjával, melynek megjelenése a fény szögétől függően többféleképpen változik
    SLGH013

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák