- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz Gyöször #67164 üzenetére
Pontosan. Tudjuk,hogy sok pénz és munka van abban,hogy az ember akár egy használt akár egy új autót vegyen. Ez tény. De az is tény,hogy egy mindennapi használati tárgy ami azért van,hogy kiszolgáljon. Én is szeretem meg törődök az autóval, de ez akkor is egy használati tárgy, fém és műanyag.
-
blakey
titán
válasz Gyöször #67164 üzenetére
Nem tanácsot kértem. El tudom dönteni, hogy mi a jó vagy rossz. Nekem jó, köszönöm az aggódást, de pontosan arra való, amire kitalálták. Több hasznom van belőle, mint nélküle, nem kell minden alkalommal lerakarítani a leveleket (sok fa, akác és egy hatalmas nyárfa közelében van a helyem, a szél pont arra fúj), a madárürüléket (ez rengeteg kárt okoz akár 2 óra elteltével is), nem kell a szélvédőt lemosni, az UV nem b@ssza szét az elemeket, stb. Mikrokarcokat kb. leszarom, a műanyagkijelzős lejátszóknál kénytelen voltam elfogadni, hogy ez ilyen, elkerülhetetlen, számomra ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Nekem bevált és működik, mindenemre vigyázok, tehát nem okozok kárt semmiben. Amúgy valamennyire egyetértek, a tárgyak vannak értünk, de teszek azért, hogy szépek és jók maradjanak, tehát ha nekem az a kényelmes, hogy 5 perc alatt leveszem a ponyvát és a táskájába helyezem, akkor ez nagy segítség, egyébként ha nem lenne, akkor 10-15 percig is eltarthat a takarítás, qrva sok levél, ág és valami ragacsos nedű kerül az autókra, nem beszélve arról, hogy a madárürüléket nagyon vadászom, két autómban is okozott kárt, pedig még csak 1 napot sem voltak a karosszérián.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.