Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz laca891 #59497 üzenetére

    Ez csak annyi, hogy bemelegítetted a kocsit a régi benzinnel, nyilván többet evett hideg vízzel kezdve. Ez nekem is nagyon kijön, nekem mindig tele tankkal áll be a kocsi a garázsba, a kúttól hazáig legalább 15 km van, ezért tankolok mindig hazaúton, hogyha valahová indulni kell ne azt keressem hol van a kút.

    Hazafelé ahogy jövök 15 kmet beáll a fogyi ilyen 5,2re. Nem nullázom, csak tankolásnál maga nulláz. Mikor legközelebb indulok mire kiérek a garázsból az utcára már 5,8 mire becsukom a kaput már 6,2 majd esetleg visszamegy 5,9re ha nagyon figyelek rá. De nem szoktam. És előfordul, hogy 3 hónapig nem is tankolok.

    Van egy "endurance" gépem, 8 órásokon szoktam indulni vele. Ez egy 187cc rotakapa és a kukoricát rotálom most épp 2021 március 9 vett E10 95ös . Ugyan annyi sort nyomok le egy tankkal mint friss 100assal. 20 éve ugyan az a föld ugyan az a vetögép, ugyan az a rota ugyan az az 5 literes kis szájú piros kanna. Mert abból meg tudom tankolni tölcsér nélkül. Le se állítom, ne kopjon a berántó. Csak a benzin változik. Ha egyszer 5 fölé menne a fogyasztás megszívnám mert haza kéne jönni benzinért :-)

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák