Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz pjen #21490 üzenetére

    Én nem.. Máshol pld a durrogás(most nyilván nem literes japánokról beszélek se nem 2 literes hanem 350-370z ,stbstb) majdnem hogy kultúra. :D Ha megnézted a videót akkor biztos láttad a japán autókat benne mint pld gt-r, skyline,370z,etc,etc..De idesorolnám nsx-et is ami erőske még.. Ezeknél alap kb Japánba,de Ők valamilyen szinten őrültek is :). Persze valakinek tetszik valakinek nem, ha idézettel kéne válaszolni akkor ezt tenném be :D Egy vti-s csaj osztotta meg, de egyébként tc írta anno asszem :D

    ""A japánok máshogy őrültek, itt a megszállottság nem egyedi furcsaság, hanem kollektív tudatállapot.
    Ezért van az, hogy az európai sportautót egyének készítik kiválasztott keveseknek. A japánt pedig névtelen dolgozók névtelen vevőknek. Olyan vevőknek, akiknek a motorzaj öröm, akiknek az autózás sosem közlekedés, akiket az, ami mást fáraszt vagy megijeszt, inspirál és éltet. Ilyen emberből kevés van. Kevés embernek autót gyártani pedig drága."

    #21491) kolosanyi : Így van !!! :D Amúgy neked asszem a 94-es van.. Az a 96-2000es stifteknél hangosabb kicsivel ezt tutira tudom. :) Mert ugye ahogy mondtam régebben muteromnak 94-es fapad gl swift volt, ott 90nél megsüketültél.. Itt meg az "újabb" szériába főként 2000utániba valamennyi szigetelést azért rádobtak. :D :D Tehát nem annyira hangos mint a 93 körüli széria.. Autópályán, meg országúton hát ott élvezem igazán a hangját, mikor sorolok be 80-90 között 2 be és átérzem ezt a hangot. :D Meg ahogy darál a 3 henger, nekem bejön. :) :) De még fiatal vagyok, majd lesz ez máshogy is . :)

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák