- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Mitől lehet az hogy hirtelen gázadásnál brutálisan rángat az autó? Hirtelen gázelvételnél ugyanez.. 2-3-4. fokozatban is és nem csak akkor ha hideg a motor, hanem állandóan. 114e km van az autóban, még az eredeti gyertyák vannak benne. Üzemanyag nem lehet mert sokfélét kipróbáltam és attól függetlenül jelentkezik ez a hiba. Nagyon finoman, és hosszan kell váltásnál is felengednem a kuplungot hogy ne kezdjen el rángatni.
A hibát nem mostanában érzékeltem, de egyre inkább zavaró és erősebben jelentkezik.
Várjak még ősz végéig (akkor lesz műszaki vagy olajcsere), vagy inkább cseréltessem ki a gyertyákat minél hamarabb? Azt is olvastam hogy lehet egy rossz gyertyapipa is ami áthúz... de ezen kívül legalább olvastam 8-10 okot ami okozhat ilyet..
2006-os 1.3 Swift, fogyi rendben, 6L/100km környéke
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
a_tesz
Korrektor
válasz Motion_Blur #12051 üzenetére
Üzemanyagszűrőt szoktál cserélni? Mondjuk furcsa a dolog, mert hibalámpának szinte biztosan világítani kéne.
Szerk: mondjuk ha gázelvételnél is csinálja, az érdekes. Én nem várnék vele sokat, elvinném valami szakemberhez.
[ Szerkesztve ]
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #12051 üzenetére
Hehe, ugyan renaultnal, de ugyanez volt a bajom. Gazadas, gazelvetel kesobb doccenore is elkezd rangatni
Nekem a map szenzorra meno vakumcso volt repedt, amit ugye mozgat a motor mikor elore/hatra bukik a bakon, falsot sziv, ledadog
Nezd at szerintemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Cheesy
őstag
1995 1.0 5 ajtós stift
Leszedtem az ajtókárpitokat a jobb első ajtóról, mert valami nagyon pattogott benne az üzemszerű rezgés alatt menet közben egy bizonyos fordulatszámtartományban. Rozsda szerencsére sehol, elszabadult vezeték sem, a zármechanika a ludas. És nem a két hosszú "vastag drót" ami összeköti a zárat a kallantyúval (amit jobbra-balra lehet billenteni az ujjunkkal), hanem utóbbi annyira ki van lazulva a helyén, hogy rezeg, pattog menet közben.
Hogy tehetném ezt szorosabbá? Tömködjek bele gumilapkát? Egyéb nem jut eszembe, mert nem látok rajta sehol bárminemű állításra szolgáló csavart...www.vakbelmutet.hu
-
Siriusb
veterán
WagonR+ -nál ha van légkondi, pollenszűrőt hol találom, miként lehet cserélni?
-
hzsolee
őstag
Egy korábbi, még mindig fennálló hiba. Valakinek ötlete?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
trassher
addikt
Újra szerelőnél jártunk.
Komplett közép és hátsó dob csere munkadíjjal 18600 ft. Hátravannak még a szilentek, új gumik és új vezetőülés.
Plusz kapott a kocsi a Wunderbaum-ok szert gráljából is, +10LERedmi Note 7
-
Halo
senior tag
üdv!
kicsit off is, meg nem is
Suzu Swift 2000.08-as 1,3 GLX tulaj vagyok - 7 éve ahogy vettük, volt benne egy cd-s rádió, amitől már az idegbajt kapok, úgy zabálja a lemezeket... jah, igen, Békés megye és az útjai... ez is közrejátszik, tudom
a lényeg:
most ásom bele magam a dolgokba. mp3-as rádiót keresek bele (nem is muszáj, hogy legyen benne cd) - a lényeg, hogy AUX is legyen rajta, valamint a legfontosabb, a mappákat lehessen vele külön lejátszani, kezelje a lejátszási listákat, stb. Szóval egy komplett frankó mp3 "lejátszási képességekkel" megáldott kütyüt keresek. (ne csak az legyen, hogy usb-ről vagy kártyáról lejátszik folyamatosan, vagy felárért már akár véletlenszerűen is... )
ha van ilyen infótok, osszátok meg, Tagtársak!Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
nagyúr
A megoldást nem tudom, de leírom sorrendben kik tudnak mp3 lejátszót csinálni:
Iriver
Cowon
Samsung (külön nem gyárt, már megszüntette)
Sandisk
AppleA többiek még az mp3 "gyorstekerését" sem tudják megoldani, nemhogy összetettebb feladatokat
veszel egy Ipod-ot és hozzá egy ipod FM egységet
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
hzsolee
őstag
-
addikt
Hali,
2001-es Swift-em van és az a bajom vele, hogy a bal első fék nyikorog úgy, hogy nem is fékezek. A szerelő azt mondta, hogy ez ilyen, mivel utángyártott fékbetét van benne (Bosch), ami nem teljesen kompatibilis az eredetivel. Ha ez számít valamit, balra kanyarodáskor nyikorog inkább, ha jobbra megyek, elhallgat. Most ez így normális? Télen nem is csinálta, de most nyáron (gondolom kitágult kicsit) nagyon elkezdte és rohadt idegesítő. Komolyan nem lehet ezzel csinálni semmit? Azért mégiscsak a fékről van szó, nem mindegy, hogyan működik. Idén esedékes egyébként a műszaki vizsga, két éve nem szóltak, hogy kopott lenne a fékbetét, nem is használom annyit a kocsit, s tudtommal kopott betétnél fékezéskor nyikorogna.
Így is úgy is elviszem szervizbe a vizsga miatt, csak gondoltam informálódom. Előre is köszi!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Doze
aktív tag
válasz Dark Archon #12068 üzenetére
Ha jól tudom van egy takaró lemez a féktárcsa belső (motor felöli) oldalán. Elképzelhető hogy beszorult oda valami... esetleg rámetél valamire és ráhajtotta a tárcsára. (kb fél 1 cm van közte) így elképzelhető az hogy, enyhe holtjáték miatt odadörzsölődik kanyarokban. Leveszed a kereket, és megnézegeted, meghajtogatod, aztán befújod féktisztítóval. Ha így sem jó... akkor meg kerékcsapágyra tippelek Bár ez nem biztos, mert lóghat a futómű stb...
-
a_tesz
Korrektor
Vagy az is lehet, hogy a fékdugattyú porvédője sérült meg / fáradt el az évek alatt, és nem tud visszatérni a nyugalmi helyzetébe, ezzel pedig folyamatosan közelebb tartja a fékbetétet a tárcsához, kanyarban pedig mozdul annyit a betét, hogy hozzáérjen a tárcsához. Lehet hozzá szerezni felújítókészletet, szóval szervizkor meg tudják csinálni különösebb gond nélkül.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
biker
nagyúr
ki tudja PONTOSAN, és nem találgatva, mit jelent a féktárcsánál, hogy méret 17mm, minimális méret 15mm (vagy felszabályozható 15mm?)
15mm esetén még betehetek egy új betétet, vagy ekkor kell cserélni?
ha 15,1mm-en beteszek egy új betétet, az jó, nyugodt lehetek? vagy hogy értsem ezt?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Doze
aktív tag
a féktárcsa vastagsága... ha 15 mm-nél vékonyabb----> csere. Érdemes a fékbetétet is cserélni, hogy az új tárcsa-betét páros jól össze tudjon kopni.
A fékbetétnél egyébként van kopásjelző, szal ha addig kopik->csere.
15,1 mm-nél szerintem cserélj, mert a köv szerviz alkalmával már 15 alá kophat.. Gondolom nem akarsz ÍGY járni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
trassher
addikt
Mk2-es swift-be milyen ülést ajánlanátok? A vezetőoldalit mindenképp cserélnem kell és most keresek előre egy pár ülést. Gti ülésekkel van valakinek tapasztalata? Nem boyracer vagyok csak képen alapján a kialakítása jónak tűnik.
Redmi Note 7
-
joker91
tag
válasz trassher #12076 üzenetére
Nekem GTi ülés van benn, és elég pozitív véleménnyel vagyok róla. A leglényegesebb, hogy van oldaltartása. Magasabb mint egy sima ülés, szóval nem annyira a padlón ülök benne. És valahogy kényelmesebb az egész, háttámla kellően kemény is. Eddig sok autóba fájt a derekam, de amióta ez az ülésem van, nem volt gond hosszabb távon se. Ha Bp. környékén laksz, felőlem összefuthatunk, megnézheted milyen, aztán legalább tudsz dönteni, hogy érdemes-e ilyet keresned.
-
joker91
tag
válasz trassher #12078 üzenetére
Ha jó állapotút találsz, nagyon megfog oldalról. Már voltam vele 400+ km-es úton vele, és nem volt gond. Jó, egy-kétszer azért megálltam megmozgatni magam, de a derekam nem fájdult meg benne.
Reális árt sajnos nem tudok. Én 30 ezerért vettem hátsókkal együtt, nagyon jó állapotba. De utána 1 héttel pl. 25 ezerért is lett volna, szintén jó állapotba.. Úgyhogy szerintem ilyen 20-30e közötti áron van, állapottól függően. -
t1
addikt
1 hét [link]
-
xmad
őstag
válasz Dark Archon #12068 üzenetére
nekem ugyanez volt. a fékbetét megvan szorulva a féknyeregbe. szedd ki tisztitsd meg, esetleg csiszold meg a sarkait kicsit hogy jobban csússzon a féknyeregben.
-
rgqjx
aktív tag
Becserélném rá a wagont.
-
addikt
Köszi, tényleg a fékbetét szorulhat, mert hétvégén levettem a kereket, megfújtam féktisztítóval, de sokkal nem lett jobb. Viszont én nem merem szétszedni, megy szerelőhöz, egyébként is kell vinnem a kocsit más miatt is.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Mercutio_
félisten
Az orra ölég béna lett az eredeti koncepcióhoz képest
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Doze
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
4-5 milláért ha igaz év végével már itt lesz a jobb anyagokkal és pofásabb külsővel kiadott Duster 4x4 Nissan Terrano-ként, vagy ott van maga a Duster ilyen-olyan extrákkal 3,1-3,8M-ért, és a Quashqai is listaáron 5M-ről indul.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
addikt
-
Doze
aktív tag
Na megint elvertem egy rahedli pénzt az autóra, de ez kelllllllllettt :
majd ha megjön megírom milyen, hátha valakinek felkelti az érdeklődését
-
Kornel
veterán
válasz thunder505 #12095 üzenetére
ez most hogy jön ide?
-
AMD Power
titán
"Sajnos" úgy néz ki,hogy csúszni fog az autóvásárlás 2015-ig.... Ha valami csoda nem történik akkor jövőre, de azt nem hiszem.
-
Davidof92
senior tag
kis fogyasztásbajnokunk érdekesen viselkedik. Hétvégén mentem vele jópár kilómmétert, új stílusként sokkal több motorféket használva (lévén ekkor ugye nem fogyaszt) illetve pár kihúzatás. tegnap meg ma reggel is, illetve ma délután pici kék pamaccsal indult, délutáni nem volt durva de a reggelit láttam a belső tükörben. Lehet szelepszár szimering?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest