- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeni
aktív tag
válasz misimagaki #50 üzenetére
És e közben itt is folyamatosan gyártjuk a nem szakmai hozzászólásokat...
-
rog
addikt
válasz misimagaki #52 üzenetére
hogy nem lattal-e sehol smajlit?
ezt szerintem tudnod kene magadtol is.:) -
Szeni
aktív tag
válasz misimagaki #52 üzenetére
Nem smily csak három pont volt ott a továbbgondolkodást elősegítendő.
-
misimagaki
aktív tag
Mea culpa...
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Den
veterán
vladimir-nek igaza van tényleg sok ***** (moderáltam magam) topic születik mostanában.
www.simson4t.hu
-
Protoss
senior tag
Hali!
Hogy szakmai legyek:D, Mi történt a ph!val, mert majd 40 percig (egész pontosan 40 percen át próbáltam) nem értem el?
ÜdvNe glettelj, a vakolás jobb
-
twollah
nagyúr
Ehhez csak azt tudom hozzáfűzni, hogy életem második értelmes topicját nyitottam meg az ISO boot CD kérdés ügyben, és még mindig nem kaptam rá használható tippet, tanácsot, leírást, hogy hogy a túróba csináljak olyan CDt.
Ellenben a Fáradtgőz éli világát.
Kezdek nagyon csalódni a PH fórumozó közönségében. -
KEndre
HÁZIGAZDA
MIÉRT BAJ AZ, ha valaki a hw-ügyek mellett egyéb témákban is képes gondolatait megfogalmazni, igénye van arra, hogy megbeszélje ezeket azokkal, akikhez valamilyen mértékben kötődik is (közösség?), kibeszélje magából a gondjait, megossza örömét? Azt már egy kulturált (demokratikus) lépéssel megoldottuk, hogy aki a főoldalon csak szakmázni akar, nem találkozik a fáradt gőzzel, így tessék ott maradni azoknak, akik csak a magas szintre vágynak. Minket meg hagyjanak békén itt az ''alvilágban''. Süllyed a színvonal? Szerintem a cikkek színvonala megfelel a kényes izlésűeknek is, a hírek is adják azokat az információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy naprakészek legyünk a hw ügyekben. A jó színvonalhoz szerintem más kell, nem a Fáradt gőzt kell befagyasztani. Ez a véleményem.
EndreLégy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Szőrös
veterán
Süllyed ? Mé talán léket kapott vagy mi ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
rii
nagyúr
egyetértés ... :)
a PH magas szinvonala abban nyilvánul meg, hogy nem tudsz szinte olyan kérdést feltenni, amire ne tudnának válaszolni a tagok....
és szerintem a fáradt göz kovácsolja össze az embereket, mert ott lehet egymással szót válatni, ha ezt máshol tennéd meg, akor az OFF.....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Den
veterán
''kibeszélje magából a gondjait, megossza örömét? ''
ezzel nincs is semmi baj, anno így működött ez a fórum. Azaz összegyűltek itt emberek, akik a hardver szeretete miatt jöttek ide és ragadtak itt, közös témaként ez kötötte össze őket, de megismerve egymást, úgy gondolták hogy bizonyos nem hardver témában is megosztják gondolataikat a társasággal mert az itt lévő emberek érdemesek rá.
De most vannak akik beesnek, regelnek egy nicket, és első megmozdulásként nyitnak egy fáradtgőz topicot, hogy pi. ki tud debilebb szmájlikat. Meg melyik csajt válasszam, meg az élet értelme.... Ezt komolyan egy eredileg hardver fórumon kell megvitatni, az utóbbi két téma tényleg olyan, amit itt meg lehet válaszolni? És még sorolhatnám a debil témákat...www.simson4t.hu
-
-
kovacsson
tag
szerintem az, hogy sok ''fáradt gőz'' szabadul fel itt, az azt jelenti, hogy egyre több lett az addikt, aki itt vitatja meg élete kérdéseit (is).
viszont az is igaz, hogy ha pl. lenne lehetőség, hogy kikapcsoljam a ''fáradt gőz'' topikokat az adataim alatt, akkor könnyen lehet, hogy kikapcsolnám. és csak akkor mennék oda, ha olyan kedvem lenne éppen.
általában a szakmai topikok miatt nézem meg a ph-t, olyankor kifejezetten zavaró a jelenség. az meg pláne, hogy a szakmai topikokban is a hozzászólások 60-70%-a offolás. -
Cathfaern
nagyúr
A problémát több féleképp is fel lehetne oldani:
1. Szigorúan törölni a minden fáradt gőz témát. Gyanítom ez sem neked, sem nekem, sem sokaknak nem tetszene.
1.a Ennek egyik alváltozata, hogy csak az újak fáradt gőz témáit törölni. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy ez milyen ellentétekhez vezetne...
2. Valamilyen korláthoz kötni az ilyen témák nyitását.
2.a Ez a korlát a hozzászólás szám lenne. Valószínűleg elvetélt ötlet, de mivel ez a jog nem igazán életbevágó, lehet hogy ebben az egy esetben működne.
2.b Ez a korlát egy időkorlát. Hátrányát gondolom nem kell magyarázni.
De akkor még ott van az a probléma is, hogy vannak, akik már régóta itt vannak, mégse kiváncsiak a fáradt gőz témákra. Bár talán ezt a legegyszerűbb megoldani (mint ahogy lentebb is javasoltam).
Persze az általam felvázoltakon kívül biztos van még megoldás, csak én nem jöttem rá :FEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Den
veterán
válasz Cathfaern #89 üzenetére
3. Mielőtt az illető topicot nyit elgondolkodik:
- egyáltalán mi az amit kérdezni akar_valójában_
- annak van-e értelme
- ha igen, nem lehetséges-e hogy ha megerőlteti magát tudja is rá a választ.
- ha nem, vajon pont egy hw-szájt fáradt gőz rovata az alkalmas hely hogy az ötletet felvesse.
- ha arra jutott hogy azt a topicot itt kell megnyitni, veszi a fáradtságot, és pontosan megfogalmazza a témát, és_leírja_a saját véleményét is, nem csak annyi a topicindító hogy ''a téma adott''www.simson4t.hu
-
Protoss
senior tag
válasz Cathfaern #89 üzenetére
A tiszta megoldás, hogy ki/be lehessen kapcsolni (milyen könnyű másnak munkát adni! :D).
A többi azért buktás szerintem, mert alapban nem rossz a fáradt gőz. (Hiszen mindenkinek máskor van rossz napja vagy másik héten nyer a lottón.) Ha kitiltod az újoncokat, a fáradt gőzből az 1 kicsit diszkriminatív.Ne glettelj, a vakolás jobb
-
BobMaster
senior tag
A legtisztább az lenne, ha az online tartozkodó házigazdáktól kellene kérni a topicnyitást, és csak a jóváhagyásukkal lehetne hozzászólni :D )
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, tényleg ez a legjobb megoldás, csak minr LordX is mondta, ezen nem tudunk segíteni :( Az lenne a jó, ha mindig is így működött volna a dolog, de akkor most nem lenne ez a topic és nem beszélnénk erről...
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
_Volkovy_
nagyúr
Azért a sok marhaságon kívül eléggé kenik a srácok a hw témát is.Lásd csomó minden.Peltieres dolgok,ilyen-olyan-amolyan vízhűtések,meg általában minden.Nem muszáj mindig vérkomolynak lenni.
-
Ye_Nő
tag
Segíthetek? ;]
[L]http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/ae/0/10759/silenthdd.html[/L]''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest