Hirdetés
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Bazsi1987 #3568 üzenetére
Én 40Hz és 40FPS -re álltam be. Dirt3 alatt 5W TDP limittel is tartja High grafikán, és közel 4 óra üzemidőt bír így. Jó tudom ez egy régi játék.
Egyébként én úgy csinálom, hogy meg szoktam nézni adott játéknál mi az a TDP keret amivel még tudja tartani, és akkor az fölé állítom 1W -al a limitet. Ezzel több wattot lehet fogni, hogy nincs szabadjára engedve. Így simán tudsz nyerni játék függően akár 20-30 perc üzemidőt is. Na meg ilyen kis kijelzőn sokszor egy high és utra grafika közt nem látsz eltérést, így eggyel alább adva az igényeket szintén lehet nyerni több wattot.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
d@vee
őstag
válasz Bazsi1987 #3568 üzenetére
Dying Light 60fps, The Forest 40(közepes/vegyes beállításokkal amúgyis 45 körül fut átlagban, szóval így nem nagy vágás), Star Wars TFU2 30(itt csak ennyit tud a játék, ratyi konzol port , de nagyon jól néz ki a kis kijelzőn).
Még régebbi címek pedig 60, TDP limit pedig levéve szinte mindig 10-re a fenti címeknél.
Nincs időm még egy újabb címet leszedni, de eddig a legjobb akksi időm 2 és fél óra kb.Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest