- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv all!
Nem lép be a kliens, de böngészőben ma nagy nehezen sikerült. Tegnap az sem (nem küldte meg a kódot).
Ilyenkor mi van?Előzmények: pár hete első induláskor a kliens belefagy a memóriába. Kizárólag csak második próbálkozásra indul. Előtte 2-3naponta self-update, azóta semmi. (végül is amíg jó, csak addig kell okádni a frissítéseket, ha meg már beszart akkor jól van az úgy)... Jelenleg kvázi használhatatlan.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
nagyúr
válasz SchumiBácsi #93901 üzenetére
Valami helyi probléma lehet a gépeddel...
Lehet megérne egy kipucolást + újratelepítést a steam. Minimum.
Amugy nem valami tűzfal vagy víruskereső fogja meg?Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
őstag
válasz FollowTheORI #93902 üzenetére
Nem tudom, mert semmi módosítást nem követtem el. Sztem csak addig frissítették míg be nem szart
Perpill egy steam újratelepítés játszik max, PC nem fér bele időben.
-
nagyúr
válasz SchumiBácsi #93903 üzenetére
Béta klienst használsz?
Stabil oldalon nem nagyon jött frissítés.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AtHoS
nagyúr
válasz SchumiBácsi #93901 üzenetére
Nálam is gond volt pár hete, hasonló azonnali frisítéssel indított, csak nálam blue death-be szaladt a frissítés utáni steam indulás közben a W10. Böngészőben leszedtem a steam telepítőt, majd azzal "frissítettem". Ez helyrerakta és megszűnt az anomália
szerk. stabil verziót használok
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
őstag
válasz FollowTheORI #93904 üzenetére
Sose bétáztam. De a self-update az jött heti 2-3szor ezekben az időkben - agyfaszt is kaptam már néha tőle, amikor a lassan 40betűs jelszót kétszer írom be 2perc alatt, mert hát az újraindítás a lelke mindennek.
-
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz SchumiBácsi #93907 üzenetére
Játékok maradtak, de a családi megosztást újra el kellett játszanom
read-only mode on the forum
-
De4d
őstag
Arra lehet számítani hogy 12-14 centre felmennek a mostani sale kártyák?
Minden jó, ha a vége jó!
-
Csapoati
nagyúr
Számítani éppen lehet, de ez nem a jós topik. Amúgy szerintem nem mennek fel addig, az érdeklődés is csökkenni fog. Talán 10-11 cent lesz a teteje.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bul07
nagyúr
Nekem ma majd két nap alatt ment el 0,08€ áron kitett, egyre kevesebb fogy
10e kártya volt kint mikkor kiraktam és ~35óra alatt ment el nehezen fogynakVan még 5 kártyám kiraktam két napja 0,09€-ért mert 0,08€-ért már egy két darab volt de máig nem vitték el
Most levittem 0,08€ nem izélek azon a pár centen csak menjen el és legyen végeAmúgy én a vásár +42€ zártam, és nem vettem semmit
De majd jól jön ez az összeg ha az új Cod-ra kedvet kapnék
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
törölt tag
Néhány játéknál megvan az összes kártya, csináltam belőlük badge-t és most lvl 1 lett kiírva játék mellé és megint megvehetném őket. Ez hogyan működik? Több szint van? Ugyanazokat a kártyákat többször is megvehetném és egyre több badge-t tudnék készíteni?
-
őstag
válasz FollowTheORI #93902 üzenetére
Egyetlen módszer sem jött be a felsoroltakból.
Mivel sem a tűzfal sem a vírusirtó nem változott a rendszertelepítés óta (több mint 1év), így valószínűleg ez sem gond.
Viszont volt olyan gond vagy másfél éve hogy a létező legfontosabb külföldi oldalak, és a steam oldalai a steamben nem töltődtek be sehogyan sem, miközben minden más működött. Hosszas huzavona után akkor kiderült hogy a különálló hálózati kártya szelektív módba váltott (csak úgy) és az alaplap kártyára való visszaváltás oldotta csak meg problémát.
Most akkor ezek alapján vegyek új hálókártyát vagy új alaplapot? Eszem faszom megáll hogy mindig van valami megoldhatatlan szar. Előtte mondom heti 1-2 self update állandóan, míg most be nem szarta magát. Erre persze már nincs semmilyen gyorsjavítás biztos így működik jól?
-
bul07
nagyúr
Az első pár napban hosszabb ideig tart de utána 1óra alatt megvolt, ez matricás izé vett el több időt
Teljesen mindegy hogy olvasok valamit a netten vagy videót nézek, vagy traviánon nyomkodom az építéseket , vagy ép a kártyákat farmolom kis apróért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93921 üzenetére
Sosem. Illetve sima kártya ötös szintig, foil meg egy szint.
A steam level pont olyan mint az univerzum:nincs vége, folyamatosan bővül, és kur@a sokba kerül eljutni a végébe.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
válasz szami777 #93922 üzenetére
Ehh, akkor már értem ezt a farmolás dolgot. Most utána olvastam és találtam ilyeneket, hogy Archi Steam Farm és Idle Master. Van olyan, ami utóbbihoz hasonló de ki lehet választani a játékokat? Vagy inkább vásárolgassak? Meg adjak el? Mert volt olyan, hogy egy játéknál több ugyanolyan kártyát is dobott (Deadfall pl.).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És néha átvált a Steam, kliens magyarra. Ezt miért csinálja? Beállításokban angol van megadva.
-
szami777
addikt
válasz #54715584 #93923 üzenetére
Ha egy játékhoz több ugyanolyan kártyát dob, akkor a kitűző menüben lesz olyan opció a játéknak, hogy cserefórum meglátogatása. Ott kifejezetten az adott játék kártyáit cserélgetheted másokkal csereajánlat formájában.
Ez akkor a leghasznosabb, ha kettőt kapsz valamelyikből.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
őstag
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyik napról a másikra, teljesen szétbombázza a steam az aktivitást? Felsorol pár megosztott screenshotot, kb 3 hétnyit, aztán ömlesztve felsorolásszerűen 3 hétnyi achi, majd megint screenshotok, és megint achik.. kb átláthatatlan az egész aktivitás így. Másik problémám meg az lenne, hogy folyamatosan eldobálja a family share-t, valamikor 2-3 napra, a 4. napon visszajön, aztán végleg eldobja. Kicsit körülményes 2 hetente újracsinálni az egészet, ráadásul csak az én oldalamon szűnik meg, a másik oldal használni tudja az én könyvtáramat. A steam reinstall segítene valamit? -
Rison77
senior tag
Közben feltúrtam a redditet is emiatt, találtam is bő 1 hónapos posztokat, hogy náluk is ez van, írtak is ticketet a valve-nak, és azt a választ kapta, hogy tudnak a problémáról, és vizsgálják.. Próbáltam most letörölni a steamet, steam helyett gondosan lepucolta az asztalomat Utána olvastam, hogy bizony ha nem az alapértelmezett helyére van telepítve, akkor bizony automatikusan nem szedi le magát.. manuálisan kell törölgeti a fájljait.. Ezután elindítottam, és lőn világosság, visszajött a share ^^
-
Franklin
addikt
válasz EmptyParadox #93933 üzenetére
Én gyakran nézem, jobb mint a facebook
És néha hasznos is tud lenni, mikor azt látom, hogy már 10 ismerősöm vette meg ugyanazt a játékot, akkor gyanús, hogy valami jó akcióban van
-
wjbhbdux
veterán
ha játszol rendszeresen frissülő játékokkal, akkor jó hely követni hogy mi történik velük, ha postol oda a fejlesztő.
/s
-
őstag
Nekem az a steam kezdőoldalam, lévén van pár impozáns ( pénzeszsák ) egyén a barátlistámon,így mindig azonnal lekövetem hogy mit csinálnak a nagyok
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
EmptyParadox
senior tag
válasz DrTechnoid #93938 üzenetére
Okés, meggyőztetek, rá fogok néha nézni az activity-re.
-
őstag
válasz SchumiBácsi #93918 üzenetére
Na végül sikerült "rendhagyó" módon megoldani a belépési problémát: reinstall.
És mivel a végleg beszart állapot előtti 1-2hétben már volt úgy hogy nem tudott csak 2odik - 3adiknak belépni, ezért a jövőbeli hajtépés elkerülése érdekében új szabály szerint megy a Steam:
Reinstall every month or
1st connection failed/error = restart
2nd connection failed/error = reinstall100as net majd szépen letölti a játékokat egy este alatt úgy 50-100GB mértékben, függően attól mi és mennyi van fent. Úgy is kevés a letöltés - nincs kihasználva a net de majd a Steam ezután javít a dolgon
Aztán ha elég sokan csinálják és ledőlnek a szerverek majd megtanulnak programozni / frissítést ellenőrizni. Én mindent kipróbáltam amit lehetett a telepítés előtt - nem jött be.
-
törölt tag
válasz SchumiBácsi #93940 üzenetére
Fél szemmel követtem ezt csak, de nem lehet, hogy béta verzió volt nálad telepítve? Nálam az okozott különféle problémákat.
(#93942) AtHoS Hát, én megpróbáltam segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Franklin
addikt
válasz SchumiBácsi #93940 üzenetére
"Aztán ha elég sokan csinálják és ledőlnek a szerverek majd megtanulnak programozni / frissítést ellenőrizni."
Jól megmutatod nekik...
-
core i7
addikt
Sziasztok steamen ,hogy megy a vásárlás feltöltöm bankkártyám és aztán? PUG-ot szeretném megvenni
-
nagyúr
-
core i7
addikt
válasz FollowTheORI #93946 üzenetére
és van valami euro kalkulátor mert euroba írja steam?
-
nagyúr
-
ayo
veterán
vagy nézd meg a bankod honlapján, annál tutibb nincsen. Pl. OTP-nél itt kell nézni a "Deviza eladási" részt.
Sokan a középárfolyamot nézik, az nem mindig célszerű[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest