Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    válasz csaba951 #73843 üzenetére

    Szerintem ez csak a kártyázós hype korszaknak a végét jelenti. :) Egyszerűen több kreativitást vártak tőlük, közönyösen fogadta a nép hogy "ja kártyák... megint? ráadásul csak 1 szavazással? duh..."

    A másik pedig a kínálat... érezhetően gyengébb, alig dobnak be húzó címeket, és a -75%-okat se mérik valami bőven. Ilyen szempontból amúgy még mindig a "széngyűjtős" karácsony volt a legjobb, azt azóta se tudták überelni, de úgy látszik nem is nagyon hajtanak rá. :)

    A Steam gépezet ettől még nem áll meg, sőt, még bőven a növekedési szakaszban vannak, rengeteg új dolgot vezettek be az elmúlt időszakban (kártyák, SteamOS, zenelejátszó, Big Picture, stb). Amit én tippelek hogy előbb érik el a 10 milliós bejelentkezett user-t minit hogy hanyatlani kezdenének. :)

    Tény hogy a régiózár és a kártyákra a kereslet-visszaesés nem jó dolog a tradereknek, de nem ez fogja meghatározni a steam bevételét. Amúgy ne félj, nem hülyék dolgoznak ott, valószínű elvégzik a megfelelő számításokat és levonják a következtetéseket, a Valve-nál nem Fideszesek dolgoznak... :)

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák