Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszpontaz

    veterán

    válasz SRII #62866 üzenetére

    Játékot megosztani van lehetőséged ha csatlakozol a Steam Family Sharing csoporthoz és kapsz BETA hozzáférést. Ez a csoporthoz csatlakozás után kb. 1-2 hét.

    Ha ez megvan annyi teendőd van, hogy a haverod gépén belépsz. BETA-ba kapcsolod a klienst, az frissíti magát. Majd a saját felhasználói fiókoddal belépsz újra és a beállítások alatt engedélyezed a számítógép hozzáférést a játékkönyvtáradhoz (felhasználói fiókot engedélyezel, tehát a haverodnak azon a gépen előtte legalább egyszer be kell lépnie a kliensbe).

    Enélkül az engedély nélkül hiába telepítesz fel játékot az Ő gépére nem tud vele játszani, csak megvásárlási lehetőséget kínál fel neki a kliens.

    Ha ez megvan kilépsz a Steamből, és bejelentkezteted a haverodat. Amint bejelentkezett látni fogja a megosztható játékokat ami a te könyvtáradban van (nem biztos hogy mindet mert ha külső DRM-es a játék pl. Uplay (Assassins Creed), vagy GFWL, azok nem látszanak).

    A játékokat amik meg vannak osztva letöltheti, telepítheti, játszhat vele, saját achivementjei lesznek és saját felhőmentése.
    Multizhat is vele, de csak egyedül, veled együtt nem, mert:
    Ha hazamész, belépsz a fiókodba látni fogod ha épp játszik a te könyvtáradban lévő játékkal, és használja a fiókodat, erről értesítést kapsz.
    Amint indítasz egy játékot, kap egy figyelmeztetést a haverod hogy át fogod venni a könyvtár használatát, van 10 perce hogy lementse a játékállását és kilépjen.
    Tehát kilépteti mindenképp ha te a fiókodat használatba veszed.

    Ezt ki lehet küszöbölni azzal hogy ha a haverod leszedi a te könyvtáradból azt a játékot amit szeretne, telepíti, majd OFFLINE módba kapcsolja a kliensét. Onnantól zavartalanul játszhat a játékoddal, még ha te be is lépsz, viszont természetesen multizni nem fog, de az achivementjei és játékállása a legközelebbi online bejelentkezésével szinkronizálódnak a Steammel.

    Én így osztom meg az összes haverommal a játékkönyvtáramat.

    Maximum 10 felhasználóig működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák