- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tök jó, hogy múltkor említettem, hogy jó lenne ha leakcióznák a C&C3-4et és a Red Alerteke, erre tessék.
Véleményem szubjektív...
-
nepszter1
addikt
Found 107 Games with a value of
$1397.90 USD -
Wolverine
félisten
Na, a 12. achira megkaptam az első kuponom a Steam inventory megnyitása óta (11 szén után), ami egy 50%-os engedmény a Trapped Deadre...
Aztán craftoltam 7 szenet - és játék lett"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
FehérHolló
veterán
Mit is mondtatok a másik topicban a hibás angol helyesírású oldalakról/emailekről?
If you have a Steam Account, you can enter your SteamID and the SteamCalculator will calculate the valve of your Steam Account.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
djculture
félisten
Holnap szerintem a champion online lesz, én még mindig nem csináltam meg.
-
Winne
nagyúr
Az AAaaAAaaAAa játékba mennyire érdemes beleásnom magam? Nehezen adja az achit?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16807 üzenetére
nem vagyok rola meggyozodve, hogy az veletlen eliras
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16815 üzenetére
ha azt vesszuk figyelembe, hogy ezen informaciokat barki, barmikor osszeszedheti maga is, mindenfele segitseg nelkul (kiveve, ha privat az account beallitasa), akkor semmit
ez az id, amit itt adsz meg, nem (feltetlen) egyezik meg a belepesi azonositoval es az oldal semmi olyan informaciohoz nem fer hozza, amihez pl egy google, vagy egy baidu ne ferne
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Sundesz
őstag
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #16812 üzenetére
végén még valami értelmes lesz holnap
-
m1sk4r
aktív tag
A most kapott kuponok kombinálhatóak lesznek a későbbi napi akciókkal?
Értem, akkor a többi jóformán "sz*rt" sem ér, legalábbis számomra.Akkor továbbra is kérdőjeles.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16822 üzenetére
mar nem tudom, miert pulikus, lehet ez volt az alapertelmezett, lehet en tettem at
plusz engem elso helyen dob ki a google, a megfelelo szavakkal keresve (steam + profil nev)
esszel kell kattintgatni, kelloen eros jelszot kell hasznalni, azt nem kiadni senkinek, megbizhato mail szolgaltatot kell hasznalni (ez van sajat), szinten eros jelszoval, es be kell kapcsolni a steam guard-ot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mai napi ajánlat :
Deus Ex: Human Revolution™ – The Missing Link 3,73€.
MIvel az alapot kaptam a 6850-esemhez, így ez eleve kötelező vétel volt, csak vártam, hogy leárazzák
-
FehérHolló
veterán
Ne érts félre, nem a te fiókod féltem a brút forsztól.
Mint mondtam, konkrét felhasználói profilokat nagy mennyiségben nem lehet guglival halászni. Az, hogy téged a felhasználóneved ismeretében kiköp, nem nagy csoda.
Alapértelmezett beállítás pedig a friends-only (jelenleg).
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
DeFranco
nagyúr
Megcsináltam a Jamestown achit. Tulajdonképpen nem is tudtam róla, hogy ilyen f@sza játékom is van, igazi arcade játéktermi lövöldözős, Tyrian fajta, és ami a legjobb, hogy natívan kezeli a kontrollerem.
A jutalmam persze a szokásos grafit, de ezen már meg sem lepődök
-
bAtt001
addikt
próbálgatom itt elindítani a super meat boyt eddig sikertelenül, közben olvasgatom a steam fórumot. na most már ott tartunk hogy a steam fórum is lehalt. akciók végére nem marad semmi a steamből
-
Sundesz
őstag
Ezt a linket meg tudjátok nézni, mert nekem nem engedi? Binding of Isaac achiehoz segítség elvileg a Steam fórumán.
Hörcsög Powa'
-
Źşë'
addikt
válasz GabN73 #16821 üzenetére
én azt mondom, ennyi ember közül tuti nem nyerek, lesz kb 45-50 szenem, beváltom mindet, mert kétlem h nyerek, mocskos pici az esély rá... volt ez a játék adok magamnak a "biztosabb nyerési lehetőségre" esélyt, előbb kapok kuponból játékot mint helyezést a 30millió emberből 1150közt nyertesnek lenni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Sundesz
őstag
Végre, az 5. accal beadta a FEAR összest, ezaz.
Hörcsög Powa'
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #16829 üzenetére
azt viszont tovabbra sem ertemi, mire szerettel volna kilyukadni ezzel az egesszel
-
Winne
nagyúr
Lehet az, hogy megkaptam a Trine-ban az achit de nem adott érte semmit?
-
Winne
nagyúr
Így már világos, csak rémlett, hogy valahol láttam, de akkor oks. Köszi.
-
Źşë'
addikt
most nézem, az oldal szerint nem lesz Trine... csak tudnám minek teszik be az acsit, bár elképzelhető h jövő évben meg benyomják azokat amiket most kivettek, eléggé elszámolták magukat a játékkal kapcsolatban... sajna sok olyat tettek be ami a többséget hidegen hagyja, pl nekem maiból egy darab nincs meg, és nem is szándékozom megvenni... lehet ezzel próbálják csökkenteni a lehetséges nyertesek számát
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
zseko
veterán
kraftoltam 7 szenet -> -50% Puzzle Chronicles
HR24.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest