Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz DaVE-1 #110250 üzenetére

    "Ki lehet egy Steam család tagja?
    Bár tudjuk, hogy a családok sokféle formában és méretben létezhetnek, a Steam Családok funkciót legfeljebb hat, egy háztartásban élő közeli családtagnak szántuk.
    Ennek okán, ahogy figyelemmel kísérjük e funkció használatát, idővel módosíthatjuk a Steam Családokban való részvétel követelményeit vagy a tagok számát a használat összhangban tartására e szándékkal."

    ez számomra annyit jelent, hogy aki ügyeskedik, annak simán korlátozhatják/tilthatják ezt a funkciót (szerintem nagyobb szankció nem fog járni érte)

    személyes véleményem szerint ez így teljesen érthető és rendben is van, hiszen eddig sem a haverok közötti fiókmegosztás volt a célja ennek a funkciónak, itt most egy kicsit ezt nyomatékosabbá teszik.

    "Sőt a msnál is azt jelentette amíg volt game pass family..." - itt elképzelhetőnek tartom, hogy szintén van némi összefüggés a nem rendeltetésszerű használat és a múltidőben való megfogalmazás között.

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák